SCO elcykel test: Hvad siger vores kunder?

Hør eller læs vores testpersoners SCO elcykel anmeldelse

Den er god nok - en elcykel er for alle!

Om du er en ung studerende, pensionist eller fuldtidsarbejdende, så kan en elcykel være det perfekte transportmiddel for dig. Forskellige personer med forskellige aldre har testet SCO elcykler og har sat ord på deres oplevelser med de eldrevne cykler.

Du kan bl.a. se og læse udsagn fra de forskellige testpersoner og deres oplevelse om at hoppe på en elcykel fremfor en almindelig cykel

Mød for eksempel Julie, der er ejendomsmælger, som havde holdningen, at hun ikke skulle have en el-cykel. Indtil hun testede SCO elcykel. Se videoen nedenfor og hør mere om, hvad hun tænker om elcykler i dag. 

Mød Julie Aarøe Pedersen
- Ejendomsmælger

"Jeg har faktisk aldrig cyklet på arbejde, da jeg havde min almindelige cykel. Der tog jeg konsekvent bilen"

"Skal man så i gang med en dag på kontoret, så er det ikke altid den sjoveste start at være helt svedig. El-cyklen gør det let og bekvemt at komme frem til sit arbejde. Jeg synes virkelig, at den er god – og det er ærligt."

Julies holdning til elcyklen har siden da ændret sig. Hør selv hvorfor i videoen ovenfor.

 

Læs også andre testpersoners SCO elcykel anmeldelse

Kristian Førland
- Grafiker

"Det at tage elcyklen på arbejde i forhold til bilen - det tager lidt længere tid, men man får frisk luft og frustrationen over at holde i kø oplever man ikke på elcyklen."

 

Margrethe Skovgaard
- Pensionist

"Det der overrasker mig mest er, at jeg med det grå hår kan overhale racercyklerne og de unge mænd. Op ad bakke kan jeg tage dem alle."

 

Jesper Agerholm
- Konsulent

"Med elcyklen er vi kommet mere ud at cykle - den er blevet en bil nummer to. [...] For vores dreng har det været en fornøjelse at sidde bagpå."

 

Nanna Idorn Mortensen
- Studerende

"Min holdning til elcyklen, inden jeg selv fik en, var - ligesom mange af mine venners - at man ikke får motion, og at det er for gamle damer."

Udforsk vores sortiment af elcykler

Her på siden finder du vores store udvalg af elcykler. Find den model, der passer bedst til dig og dine behov, så du kan opleve de fantastiske fordele ved netop de eldrevne modeller i trafikken og som transportmiddel.