Støjsvag elcykel med SPES - Silent Power Engine System

Lær mere om det elektriske system på vores elcykler her

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

 

SPES er en forkortelse for Silent Power Engine System, som er motor- og batterisystemet på vores el-cykler. Med en el-cykel med SPES er du altså sikret et elektrisk system med lavt lydniveau i højeste kvalitet. Herunder kan du læse mere om, hvad systemet helt præcist består af, og hvordan systemet fungerer. 

Hvordan fungerer SPES?

Det nyudviklede system fås på de fleste SCO elcykler og kendetegnes ved den flotte, integrerede baglygte i batteriet. Systemet har derudover en 36V støjsvag motor med en effekt på 250W og består af et aluminiumsnav, der sikrer høj ydeevne og lav vægt.

Elcyklen er enten med for- eller baghjulsmotor eller med centermotor. SPES er med til at gøre disse motorer støjsvage og langtidsholdbare. Hvis du vil vide mere om, hvordan de forskellige motorer fungerer, kan du læse vores 'alt om el-cyklen' guide. 

Batterierne er let aftagelige, og det er dermed nemt at tage batteriet med ind og lade om natten. Alle SCO el-cykler fra 8,8 ampere og derover har integreret SPES og Li-Ion batterier.

Derudover har systemet integreret BMS, der er en forkortelse for Battery Management System, hvilket giver maksimal udnyttelse af batteriets kapacitet samt forlænger batteriets levetid. Med SPES er du altså sikret en suveræn køreoplevelse!