Pladespillere

Pladespillere er in igen og populære som aldrig før blandt både unge og ældre. På Bilka.dk finder du både klassiske pladespillere samt mere moderne modeller med USB, Bluetooth eller indbygget højttaler. Find din favorit pladespiller og køb den lige her på Bilka.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Pladespiller for nybegynderen

Hvis du er helt ny i pladespiller-universet og har et stort ønske om at starte en pladesamling, bør du overveje, hvilke behov den skal opfylde. Vi har flere forskellige typer pladespillere og helt sikkert noget, der passer til dit behov. Vi har blandt andet pladespillere med:

  • USB: Flere af vores pladespillere kan betegnes som yderst moderne, da de giver dig mulighed for at overføre vinylplader til et USB-stik eller din computer og mobiltelefon. Med et USB-stik kan du også optage dine plader og afspille dem digitalt. 
  • Bluetooth: Er du træt af ledninger på din pladespiller? Så bør du overveje pladespillere med en bluetooth-funktion, der gør det muligt at afspille sange fra din smartphone, computer eller tablet gennem pladespillerens højttalere. Det er super smart og ideelt at tage med på farten.
  • Indbygget højttaler: En pladespiller med indbygget højttaler giver dig mulighed for at afspille vinylplader uden at skulle tilslutte eksterne højttalere. Hvis det ikke er tilfældet, at din pladespiller har indbygget højttaler, kan du investere i en forstærker, som du så kan tilslutte pladespilleren til.

Pladespillere med forskellige funktioner

Hvilken funktion på pladespilleren du vælger, afhænger af dine personlige behov og ønsker. Du kan også få pladespillere med flere funktioner. Foretrækker du det ene, det andet eller begge dele? Mærk hele forskellen, som en pladespiller kan give til din samlede oplevelse af nogle af de velkendte hits, som du sikkert har hørt mange gange før. Tag et kig på mulighederne blandt de populære mærker som Crosley, GPO Retro og Madison og bliv den heldige ejer af en pladespiller.

Suveræn lyd i et autentisk design

De fleste mennesker holder meget af musik, og ofte kan det gøre en stor forskel for musikoplevelsen, hvilket format vi lytter til. Fordelene ved at vælge en pladespiller til afspilning af dine yndlingsnumre er:

  • En autentiske oplevelse, som du kender den fra gamle dage

  • Høj lydkvalitet, der giver musikken den helt særlige dybde, som den fortjener

  • Et godt og retro alternativ til at lytte digitalt eller gennem andre afspilningsenheder

Uanset om du er vokset op med en pladespiller i hjemmet eller ej, er det let at lade sig begejstre af pladespillerens yderst stilrene fremtoning og ikke mindst af den ganske særlige lyd, du får, når du lytter til musik gennem en pladespiller.

Forstærkere

En forstærker kan gøre kvaliteten af musikken bedre på dit anlæg. Du kan forbedre lydkvaliteten på allerede god musik og give din musik mere dybde og klang. Se udvalget og find din forstærker til din pladespiller. 

Køb din pladespiller på Bilka.dk

Køb din pladespiller hos Bilka.dk Glæd dig til at høre dine favoritter i den kvalitet, de fortjener at blive hørt i. Uanset om du drømmer om en ægte pladespiller med den autentiske lyd, eller det primært er pladespillerens dekorative ydre, du går efter, kan du på Bilka.dk finde lige netop den type, der passer til dig. Hvis du leder efter en forstærker til din pladespiller, kan du også finde det på Bilka.dk.

Se vores relaterede produkter herunder

Højtalere og lyd