Nintendo Switch konsoller

Der er ingen begrænsninger for, hvor og hvornår du kan spille på en Nintendo Switch konsol. Den fleksible spillekonsol kan bruges på tv-skærmen derhjemme eller tages med på farten. Spil alene eller lad venner eller familie samles om et match. Se udvalget her på Bilka.dk.

Alt-i-én spillekonsollen fra Nintendo

Du bestemmer selv, hvordan du anvender din Nintendo Switch konsol – alene som spillekonsol til at have med på farten, derhjemme tilsluttet tv’et eller sammen med andre via en stand-alone tabletop tilstand. Uanset hvordan, kan du når som helst tilgå alle favoritspillene fra Nintendo.

  • Den er nem at tage med overalt
  • Du kan spille alle de populære spil
  • Den kan let tilsluttes tv-skærmen

 

Den fleksible Nintendo Switch konsol er nem at have med overalt – du kan spille alle de populære Nintendo-spil som på en tablet eller tilslutte via en docking-station til dit tv.

 

Hvordan bruger du en Nintendo Switch konsol?

Essensen ved en Nintendo Switch konsol er, at du kan bruge den på flere forskellige måder – derhjemme som en stationær spillekonsol, på farten som en tablet med spillefunktion eller socialt samme med venner eller familie.

  • Hjemme kan du via en docking-station ubesværet omdanne din Nintendo Switch konsol til en stationær spillekonsol. Du kan tilkoble dit tv som skærm eller bruge en computerskærm til at spille på. Med trådløse Joy-Con-controllere kan du styre spillets gang.
  • På farten er den kompakte og lette Nintendo maskine genial til at have med i lommen eller tasken. Via touchscreen kan du betjene konsollen og spille alle de spil, du plejer – netop dér hvor du opholder dig. Undgå ridser og skader – anvend en beskyttelsestaske, når du har din spillekonsol med i rygsækken.
  • Socialt er det nemt at samles om spillekonsollen fra Nintendo. Tilsluttet en tv-skærm, hvor alle kan spille med via trådløse joysticks eller placeret i en stand-alone tabletop tilstand kan flere spillere nyde de sjove spil fra Nintendo på farten.

Find spil og konsoller fra det populære Nintendo Switch i vores store online udvalg herover på Bilka.dk. Mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.