Spilcontrollere

Elsker du at spille med vennerne? Bruger du masser af tid på at forbedre dine tider, og gennemfører de nyeste spiludgivelser? Så ved du sikkert alt om, hvor vigtigt det er med det helt rigtige udstyr. På Bilka.dk finder du gaming controllere, der giver øget spille, samt god komfort for hænderne. 

Gaming controllere i et hav af designs 

Når du vælger en ny controller til spillekonsol eller computer, så skal den først og fremmest forbedre din spiloplevelse. Den helt rigtige controller øger nemlig både din præcision og sørger for en god håndstilling. 

På Bilka.dk finder du controllere fra anerkendte producenter. Du kan derfor vide dig sikker på, at kvaliteten altid er i top. Fordi vi har sørget for det basale, kan du trygt udvælge en controller i et design, du elsker.  
 

Oplev total frihed med en trådløs controller  

Trådløse spilkontrollere har, som navnet angiver, ikke nogen ledning. De benytter sig af trådløs teknologi, hvilket gør dem mindre restriktive. Du kan praktisk talt spille fra alle steder i rummet.  

De trådløse varianter kommer med samme funktioner som deres forgængere. Du får stadig samme gode responstid, samt mulighed for stik med rumble-funktioner.  

Trådløse controllerne fås med forskellige opladningsmuligheder. Enten oplades de direkte i spilkonsollen eller computeren, eller også kommer de med batterier, der nemt udskiftes, når stikket er løbet tør.  
 

Altid skarpe priser på controllere til computere og spilkonsoller 

Bilka.dk er dit hypermarked. Vi har Danmarks største vareudvalg og kan derfor byde dig velkommen i en verden fyldt med skarpe priser. Find fedt gamingudstyr, og tag din spiloplevelse til næste niveau. Foruden controllere har vi også et bredt udvalg gaming-tilbehør. Du finder blandt andet:  

Bliv en af de første til at opleve producenternes nyeste univers. På Bilka.dk kan du nemlig forudbestille de nyeste spiludgivelser. Er du i tvivl om, hvilken controller du skal vælge? Intet problem. Vi tilbyder altid ubegrænset returret.