EA SPORTS FC 24

Glæd dig til den nye æra for The World's Game - EA SPORTS FC™ 24 spillet er landet! Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find FC 24 til PS5, PS4, Xbox og Nintendo Switch. Køb EA SPORTS FC 24 på Bilka.dk i dag og gør dig klar til den mest autentiske fodboldoplevelse nogensinde.

En ny æra med EA SPORTS FC 24

Sig goddag til EA SPORTS FC™ 24! Det nyeste spil fra EA Sports, som varsler om en ny æra for det højtelskede fodboldspil. 

Med mere end 19.000 fuldt licenserede spillere, over 700 hold og mere end 30 ligaer, kan du glæde dig til den mest autentiske fodboldoplevelse nogensinde.

Kom helt tæt på spillet med FC 24

Tag det næste innovative skridt med banebrydende teknologier og uovertruffen realisme i EA SPORTS FC 24 og kom helt tæt på spillet på banen.

Skriv din egen fodboldfortælling, løft dine spillere til nye højder og udfordr dine venner i Cross-play*. Glæd dig til at blive suget direkte ind i hver eneste kamp med FC 24 - fodboldsportens fremtid.

Hvornår udkommer EA SPORTS FC 24?

EA SPORTS FC 24 udkommer d. 29. september 2023. Det er den nyeste udgave fra den højtelskede spilserie produceret og udgivet af EA Sports, men i år har spilserien skiftet navn. FC 24 er det nye navn, men ellers er spillet præcis som du kender det - bare endnu bedre!

Køb EA SPORTS FC 24 til PS5, PS4, Xbox & Nintendo Switch på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du EA SPORTS FC 24 spil til alle de populære spillekonsoller. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og køb FC 24 til PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / Xbox One eller Nintendo Switch online i dag - og glæd dig til en stærk videreudvikling af fodboldspillet, som vi alle kender og elsker.

 

Legal Disclaimer:

Betingelser og begrænsninger er gældende. Få mere at vide på www.ea.com.
*Cross-play er aktiveret i bestemte spiltyper på platforme fra samme generation. Cross-play er ikke tilgængeligt til Switch-version.