Madden NFL

Hvis du er bidt af amerikansk fodbold, så skal du helt sikkert have fat i det nye Madden NFL spil. Her kan du sætte dit eget drømmehold med de velkendte NFL-spillere og dyste om sejren og æren mod dine venner. Se udvalg her.

Udforsk de mange muligheder i Madden NFL 

Det første Madden-spil blev udgivet i 1988, og siden da er der hvert år blevet udgivet en opdateret udgave af det populære spil med nye og gamle spillere. Madden NFL er opkaldt efter den legendariske træner og kommentator John Madden.

Hvis du også er vild med amerikansk fodbold, så er Madden NFL altså helt sikkert et spil for dig. Du kan sammensætte dit eget hold ud fra et stort udvalg af kendte NFL-spillere. Spil enten online mod dine venner eller inviter dem over til en hyggelig spilleaften, hvor det gælder om at ende med at sidde tilbage med flest sejre i Madden NFL. Med denne fantastiske underholdning kan du altså se frem til at:

  • Spille som en ægte NFL-superstjerne
  • Samarbejde om at nedlægge modstanderne
  • Prøve unikke stadioner og legendariske spillere
  • Skabe dit eget foretrukne NFL-hold

 

Udvid Madden NFL med gaming udstyr

Er du og dine venner ikke lige til Madden NFL? Så kan du her på Bilka.dk også finde et stort udvalg af mange andre forskellige computer- og konsolspil. Du kan opdage sjove, lærerige og spændende spil til både Playstation, Xbox og computer. Dyk ned i vores store udvalg af spil og bestil din favorit. 

Hvis du er en rigtig gamer, er du også kommet til det helt rigtige sted. Du ka’ her på Bilka.dk finde Danmarks største vareudvalg, og derfor har vi også et stort udvalg af gaming udstyr, computere, konsoller og alt, hvad du ellers skal bruge for at kunne game.

Udforsk vores store sortiment af udstyr, og find lige præcis det tilbehør, som du mangler. Vælg for eksempel et godt headset og en god mikrofon, så du nemt kan snakke med alle dem, som du sidder og kæmper med.