Nintendo Switch Controller

Med en Nintendo Switch åbnes en verden af sjove muligheder. Det skyldes især Nintendo Switch Joy-Con controlleren. Invitér dine venner forbi til et spil, eller nyd selv et spil på din Nintendo Switch. Udforsk vores udvalg af tilbehør til din Nintendo Switch, og bestil på Bilka.dk allerede i dag.

Find Nintendo Switch tilbehør her

Der er en ting, der er sikkert, og det er, at du ikke skal gå ned på udstyr og tilbehør. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af smart og sjovt tilbehør til din Nintendo Switch. Så kan du nemt finde det helt ideelle tilbehør. Udforsk det spændende univers af tilbehør til din Nintendo Switch.

 

Køb en Nintendo Switch Joy-Con controller 

Vores Nintendo Switch Joy-Con controller er et must, når du har en Nintendo Switch konsol. Her kan du invitere venner til at spille med. I Joy-Con har du uafhængig bevægelseskontrol i højre og venstre side. Det er en fantastisk controller, der sættes sammen i din konsol. Så kan du både spille alene eller sammen med dine venner. Controlleren er udstyret med Joy-Con grip, som gør oplevelsen endnu bedre. 

Med Joy-Con controller får du en komfortabel bevægelsesbaseret styring, når du spiller på din Nintendo Switch. Controlleren har et fuldt sæt knapper, gyroskop samt accelerometer. På den måde får du fuld bevægelseskontrol. Du får også haptisk feedback af dine handlinger gennem rumble-effekten. Læn dig tilbage, og lev dig ind i spillet

 

Bestil Nintendo Switch tilbehør på Bilka.dk 

Udover vores Joy-Controller finder også meget andet tilbehør til din Nintendo Switch på Bilka.dk. Køb blandt andet også en Nintendo Switch Pro controller samt en Nintendo Switch oplader. Så er du klar til mange timers sjov. Vælg mellem controllere i fede og smarte designs, der matcher din personlige smag. Gå på opdagelse i udvalget af tilbehør, og køb Nintendo Switch tilbehør i dag på Bilka.dk.