Tablets

Populære kategorier

iPads

Stort udvalg af de populære modeller fra Apple

Se hele udvalget

Android tablets

Windows tablets

 

Tablets

Lanceringen af iPad fra Apple var med det virkelig at udbrede kendskabet til tablets. Det var ikke en første håndholdte computer på markedet, men det var den tablet som virkelig fik forbrugerne til at slå øjnene op for dette produkt, som var en blanding af en smartphone og en computer.
Med en tablet skal du i princippet kunne lave alt det som du kan på en computer og meget mere end du kan på en telefon – bare hurtigere og lettere. For nogle menneske har en tablet da også kunne erstatte computeren helt, da den er fantastisk til e-mails, research på nettet og arbejde med forskellige programmer, som kan downloades som apps.
Selvom det kun er få år siden at man begyndte at se tablets over alt, så er det i dag ikke noget særsyn at se, selv helt små børn, bruge en tablet enten til spil, at tegne på eller se film på. Man kan i dag få så mange forskellige beskyttende covers, så man behøver ikke deciderede tablets til børn, men det kan være en god idé med et cover.

Tablet – er ikke kun iPad

Den populære tablet fra Apple fylder rigtig meget i markedet, men er man ikke fan af den, så er der mange forskellige modeller at vælge imellem - blandt andet kan du både kigge mod Android tablets og Windows tablets, som også tilbyder rigtig meget for pengene. Du kan se et udvalg af tavle computere fra bl.a. Asus, Acer og Microsoft. Uanset om du vælger den ene eller anden tablet, så vil du kunne nyde den frihed, som den giver. Det kan være på rejsen, eller bare det at have en lille computer, som altid er ved hånden og som er lynhurtig at aktivere når du skal tjekke mails eller søge på nettet.