HP computere

Den populære elektronikgigant HP er kendt for sin brede produktportefølje af solide og lækre computere med god batterilevetid og fantastisk ydeevne. Find den perfekte computer til studiet, kontoret derhjemme eller til dine børn blandt vores store udvalg af HP computere herunder og køb din favorit!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til HP computer

 

HP computer – hurtigere, bedre og smallere

HP står bag en lang række smarte og effektive computere, hvis grafikkort og processorer egner sig perfekt til gaming og professionelle gøremål. Når du vælger en HP computer, får du en computer med en masse lækre egenskaber. Du får bl.a.:

  • Solid computer med god batterilevetid og indgange til bl.a. USB og HDMI.
  • Brugervenligt interface på bærbare såvel som stationære computere.
  • Fantastisk ydeevne og grafikkort – perfekt til gaming og arbejde!

 

De bærbare computere fra HP har en god batterilevetid og findes i flere forskellige farver og størrelser. På trods af HP computernes kompakte og smalle design, er der bestemt ikke gået på kompromis med hard- eller softwaren.

HP computernes store båndbredde, Windows-system og mulighed for at tilkoble alt fra USB til HMDI og SD-kort gør dem til nogle af markedets bedste computere. HP tilbyder et udvalg af computere, der passer perfekt til dig og dine behov.

 

 

Hvilken HP computer skal jeg vælge?

Det kan være svært at navigere rundt i vores store udvalg af HP computere. For hvor stort og hurtigt skal grafikkortet og processoren egentlig være for at du kan game, udføre dit arbejde eller streame en film?

Kort fortalt: Jo hurtigere processor, jo hurtigere computer. Jo bedre grafikkort, jo flottere billeder får du. Dermed ikke sagt, at du altid skal gå efter den bedste model med en masse forskellige funktioner, du måske ikke kommer til at bruge.

Vil du blot læse mails og følge med i nyhederne, kan du nemlig sagtens nøjes med en mindre og mere simpel model. I nedenstående guide kan du blive hjulpet godt på vej i valget af din nye computer fra HP.

Sådan vælger du den rigtige bærbare computer

Er du i tvivl om, hvilken bærbar computer du skal vælge? I denne guide hjælper vi dig med at finde ud af, hvilken bærbar der passer bedst til dine behov. Du kan bl.a. læse meget mere om skærmopløsning, processor og hukommelse.

Find din nye HP PC på Bilka.dk

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af smarte og kraftfulde HP computere, så du kan finde den helt rette HP PC for dig. Klik dig rundt på siden og brug vores filtre til at finde den HP laptop eller stationær, du kunne tænke dig.

Husk også at tilkøbe lækkert computertilbehør, der kan forbedre din computer-oplevelse. Du kan f.eks. opdatere hjemmekontoret med en HP printer. Hvis du gamer, kan du skabe det perfekte gaming setup med masser af smart gaming udstyr fra Bilka.dk.