Alt i søm og skruer online

Mangler du søm og skruer? Find de skruer og søm, du mangler, på Bilka.dk, hvor udvalget af forskellige størrelser og typer er stort.

Find skruer, søm og bræddebolte på Bilka.dk

Hvis du har et gør-det-selv-projekt i vente, vil du sikkert før eller siden skulle bruge skruer. Det kan også være, du leder efter søm til værktøjskassen – det er nemlig en god idé at have skruer og søm på lager, i tilfælde du fx skal sætte billeder, hylder, beslag eller samle et møbel. Uanset begrundelsen, kan du finde dem på Bilka.dk, der fører et stort udvalg af kvalitetsskruer i forskellige typer og størrelser.

  • Stort udvalg
  • Små og store pakker
  • Skruer til alle behov

Vælg iblandt mindre pakker til de små opgaver eller pakker med op til 1000 skruer, hvis du vil sikre dig, at du ikke løber tør undervejs i projektet. Hvis du har brug for mange skruer til dit projekt, kan det derfor være en god idé at købe skruerne i de største pakker.

Vælg de rigtige skruer

Hvilken type skrue, du skal vælge til netop dit projekt, er først og fremmest et spørgsmål om hvad der skal monteres og hvor det skal monteres. Det giver sig selv, at jo tungere et emne, der skal ophænges, jo flere krav sætter det til skruen.

Hvilken materiale, du skal monteret det givne emne på, har derudover stor betydning for skruevalget. Skal skruerne bruges indendørs eller udendørs? De skruer der sl Det er det materiale, der skal skrues i, der bestemmer hvilken slags skrue, der skal bruges.

Her får du et kort overblik over hvad nogle af de skruer, vi har i vores store udvalg, skal bruges til.

  • Spånskruer er hvad de fleste forstår ved almindelige skruer. Denne type skrue har mange anvendelsesmuligheder og bruges typisk til.
  • Karmskruer (og betonskruer) anvendes til karme og tunge opgaver, herunder
  • Gipsskruer anvendes, som det også fremgår af navnet, til at sætte gipsplader op.
  • Søm til sømpistoler: Til brug i de smarte og effektive sømpistoler
  • Byggeskruer – også kaldet beslagskruer – skal du bruge, hvis du have monteret et sømbeslag på træ.

Køb skruer online i dag

Bestil de skruer og søm, som du skal bruge til gør-det-selv-projektet, på Bilka.dk i dag. Når du køber for over 1000,- leverer vi fragtfrit. Du får desuden ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Hvis du mangler værktøjet til at fastgøre skruerne med, finder du det naturligvis også hos os. Se herunder udvalget af skruetrækkere og bore- og skruemaskiner i vores store udvalg af værktøj. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!