Strips og kabelbindere

Strips er lige så alsidige, som de er praktiske. Brug dem som kabelstrips til at organisere dine kabler eller til at nemt og hurtigt fastspænde ophæng. Mulighederne er mange. På Bilka.dk finder du strips i flere størrelser og mængder til dine behov. Se hele udvalget herunder.

Hold styr på kabler og meget andet med strips

Strips, kabelstrips eller kabelbindere. Uanset hvad du foretrækker at kalde dem, er deres smarte og yderst praktiske funktionalitet ubestridt. Strips er en populær form for befæstelse, da de er ganske ligetil at anvende og meget pålidelige til at spænde diverse genstande og dele fast eller sammen.  

Du har højst sandsynligt også allerede haft brug for dem én eller flere gange og af forskellige årsager. Dermed er det som regel en god idé at have strips lige ved hånden. Du kan nemlig bruge dem til at blandt andet: 

  • Organisere kabler 
  • Hænge lyskæder op udendørs 
  • Fastgøre presenninger  
  • Spænde plantestokke fast til støttepinde 
  • Anvende som bindetråd til opsætning af hegn 

 

Mulighederne er bestemt mange. Uanset om du bruger dem indendørs eller udendørs, kan du også roligt anvende strips, da de generelt kan holde til lidt af hvert og lang det meste, som vind eller vejr end måtte udsætte dem for. Når du først har spændt dem ind, skal du heller ikke bekymre dig om, hvorvidt de løsner sig. 

 

Find kabelstrips til dine behov på Bilka.dk

Ikke alle strips passer til alle opgaver. Både længde og tykkelse varierer. Når du skal finde de rette strips til dine behov, handler det for dig derfor om at tage højde for, hvilken belastning de skal kunne klar, samt hvilken rækkevidde de skal have. Det er ikke altid, at blot én spændt strips har den nødvendige omkreds til at kunne forbinde to punkter, der har en vis afstand til hinanden.

Skal du bruge kabelstrips med kortere eller længere længder? På Bilka.dk kan du med al sandsynlighed få fat i netop de strips, du står og mangler. Vi har ligeledes poser med langt over 100 stk. i. Så går du i hvert fald aldrig ned på strips.