Kroge

Leder du efter den rette krog til ophængning, sikring af døren eller dit nøglevedhæng? På Bilka.dk har vi samlet en lang række af forskellige typer kroge til diverse behov og opgaver. Find blandt andet de populært anvendte skruekroge og vinkelkroge. Gå på opdagelse i vores store sortiment herunder.

Hæng lamper, viskestykker og meget andet op med kroge

Du kan bruge kroge til en masse forskelligt derhjemme. Det gælder især diverse ophæng, hvilket kan være alt fra lamper og billeder til klude, viskestykker, jakker eller ledninger. En passende krog spiller med andre ord en vis rolle i forbindelse med personliggørelsen af dit hjem. 

På Bilka.dk kan du vælge mellem et alsidigt udvalg af forskellige typer kroge til netop dine behov: 

  • Skruekroge - Den helt klassiske skruekrog er det oplagte valg for mange, der ønsker at hænge lamper eller billeder op. Den fungerer på mange måder ligesom en almindelig skrue, men har i stedet et kurvet hoved, der gør det nemmere at holde det ophængte element på plads. Samtidig kan du stadigvæk nemt tage billedet eller lampen ned eller skifte det ud.  
  • Vinkelkroge - Et lignende alternativ er vinkelkroge, som du også sagtens kan bruge i mange af de samme forbindelser som skruekroge.  
  • Storm- og kahytskroge - En tredje variant, du finder her på siden, er storm- eller kahytskroge, som er oplagt at bruge til døre, vinduer eller låger. Kroge er kort sagt en yderst alsidig og praktisk form for befæstelse

 

Sådan vælger du den perfekte krog

Ud over at finde en passende type til opgaven, er det vigtigt at forholde sig til andre faktorer. Det er blandt andet vigtigt at tage stilling til den belastning, som krogen skal kunne klare. Et tungere ophæng betyder, at du skal have fat i en tykkere og længere krog. Her er det generelt også en god idé, at du forstærker krogen med rawplugs.

Materialevalg er en anden central overvejelse. Skal du bruge en krog udendørs, bør du vælge en i et materiale, som ikke ruster eller korroderer. Det kan for eksempel være metalkroge med overfladebehandling eller galvanisering. En anden praktisk mulighed er plastkroge.