Befæstelse

Befæstelse er nyttigt i mange forskellige forbindelser inden for renovering, konstruktion og gør-det-selv arbejde. På Bilka.dk kan du gå på opdagelse i et stort sortiment af diverse befæstelser fra blandt andet Fischer og Avenue. Find beslag, rawplugs, skruer, strips, søm og mere her på siden.

Vi har et stort udvalg af befæstelser til ethvert behov

Befæstelse omfavner en bred vifte af forskelligt tilbehør, der på hver sine måde har til formål at styrke, eller fastgøre noget. Det kan være noget så simpelt som et søm til at hamre to overflader fast til hinanden. Eller det kan være rawplugs til at yderligere sikre bærende skruer på væggen. Så snart du blot laver det mindste gør-det-selv-arbejde derhjemme, vil der typisk være brug for en eller anden form for befæstelse.  

På Bilka.dk finder du alt det, du skal bruge, når det kommer til befæstelser. Her er eksempelvis strips en populær anvendt befæstelse, som oftest kan være nyttigt at have på lager til en lang række forskellige fastgørelses- og samlingsopgaver. Det gælder blandt andet organisering af kabler, fastgørelse af presenninger eller til at hænge lyskæder op udendørs.  

 

Hvilken type befæstelse passer til din opgave?

Med de mange forskellige befæstelser, som du kan vælge imellem, og de mange mulige opgaver, som du kan stå over for, kan det nogle gange være en smule vanskeligt at finde frem til den nøjagtige variant, du har brug for. Derfor giver vi dig her et par essentielle tips til at nemmere kunne vælge den rette version af de respektive befæstelser til dine behov:

  • Byggemateriale - Vælg først og fremmest befæstigelse efter, hvilken type byggemateriale, du skal fastgøre det i og dens trykstyrke. 
  • Belastning - En større belastning kræver en mere robust befæstelse. Det er især relevant at tage højde for, når du har med ophængning at gøre.  
  • Størrelse - Skal du kombinere to eller flere forskellige befæstelser, er det naturligvis vigtigt, at de begge passer til opgaven og hinanden. Det gælder for eksempel for rawplugs og skruer, som skal passe sammen størrelsesmæssigt og til det hul, du borer. 

Uanset hvilke befæstelser, opgaven kræver, kan du få det hos os.