Metaltråd

Mangler du metaltråd til dit næste kreative eller gør-det-selv hobbyprojekt? På Bilka.dk finder du flere forskellige varianter af metaltråde, der passer til netop dén opgave, du har gang i. Gå på opdagelse i vores udvalg lige herunder, og bestil nemt den rette metaltråd til dit kommende projekt online.

Brug metaltråd til hobby og gør-det-selv projekter

Der er nærmest ingen grænser for, hvad du kan bruge metaltråd til. Det kan komme dig til gavn i en lang række situationer, både i forbindelse med praktiske opgaver, såsom befæstelse, og kreative projekter derhjemme. Du kan nemt bøje, forme og klippe i det, netop som du ønsker det. Det gør metaltråd yderst nemt at arbejde med. Mulighederne er derfor også mange, og du kan bruge metaltråd til blandt andet: 

  • Opbinding af blomster, planter og træer
  • Dørkranse og andre dekorationskranse 
  • Formning af figurer 
  • Lægning af stråtag 

 

Uanset om du vil bruge det som almindelig opbinding eller til at forme skelettet for, hvad end du ønsker at skabe, finder du på Bilka.dk et spændende og alsidigt udvalg af tråde i metal, der med al sandsynlighed passer til netop dét formål, du har i tankerne. 

 

Hvilken metaltråd passer til dit projekt?

Leder du efter ståltråd, sølvtråd, messingtråd, sterlingsølv tråd eller noget helt femte? Metaltråd er tilgængelige i mange udgaver, og hver variant har sine æstetiske og praktiske fordele. Messingtråd og kobbertråd er eksempelvis oplagt til mere dekorative formål eller almindeligt håndarbejde, hvor det udseendemæssige aspekt fylder mest.

Rustfrit ståltråd eller galvaniseret metaltråd, derimod, egner sig især til udendørs opgaver. Her kan metaltråd belagt med plastik også være et oplagt alternativ og er god at bruge som blandt andet bindetråd. Plastbelagt metaltråd er tit også tilgængelig i grøn, så du nemt kan skjule tråden i haven.

Er du også på udkig efter mulige alternativer til metaltråd? Hos os kan du også opdage et stort udvalg af strips, som gør det super nemt og hurtigt at binde forskellige elementer fast. Det er nok ikke lige så dekorativt som metaltråd men kan være et yderst praktisk og alsidigt alternativ.