Skruer

Der er som regel brug for skruer, når du er i gang med dine små og store gør-det-selv projekter derhjemme. På Bilka.dk finder du et alsidigt udvalg af skruer i forskellige udgaver og størrelser. Gå på opdagelse herunder, og få den rette type skrue til dine behov. 

Find skruer til alle de små og store opgaver

En skrue består af henholdsvis et gevind og hoved med en kærv. Her kan der dog imidlertid være stor forskel på både længde, bredde og kærvens mønstre. På Bilka.dk har vi samlet et stort og bredt udvalg af forskellige skruer, som du kan bruge til alle mulige gør-det-selv- og samleopgaver. Både store som små. 

Vores udvalg fra blandt andet Avenue inkluderer diverse pakker med skruer i forskellige størrelser og tykkelser og med forskellige antal. Uanset hvad opgaven står på, og hvor tit du har brug for en håndfuld skruer, er du kommet til det rette sted.  

 

Vælg den rette skrue til opgaven

En skrue er ikke bare en skrue. Der findes nemlig mange forskellige typer af skruer, som hver især egner sig til særlige opgaver. Herunder giver vi dig oversigten over nogle af de mest udbredte typer skruer, og i hvilken sammenhæng du typisk vil kunne bruge dem:  

  • Beslagskruer - De stærke beslagskruer er meget alsidig i anvendelse, og du kan bruge dem til i en lang række situationer, hvor du vil fastgøre beslag af den ene eller anden art. 
  • Spånskruer - Spånskruer er en af de mest udbredte typer, og er det mange betegner som den almindelige skrue. Den er ideel til både indendørs og udendørs brug som mere eller mindre alle samlinger i træ. 
  • Franske skruer - Franske skruer er ekstra stærke og er et smart valg, når du har brug for befæstelse, som kan klare en særlig høj belastning. 
  • Gipsskruer - Disse skruer vil du typisk bruge til at sætte gipsplader op med. På træskelet bør du bruge en lidt grovere gipsskrue, mens du på et stålskelet bør anvende en finere model. 
  • Montageskruer -Du kan bruge montageskruer til flere formål, heriblandt montering af paneler eller gulvlægning. 

 

Der findes flere andre typer skruer, og listen bliver løbende opdateret med nye tilføjelser.