Filtpuder og glidesøm

Filtpuder eller glidesøm. Uanset hvad du plejer at kalde dem, er det en simpel og effektiv løsning til at beskytte dit gulv mod ridser fra møblerne. På Bilka.dk kan du få fingrene i forskellige varianter af filtpuder til dine behov. Se hele udvalget herunder.

En filtpude er simpel men praktisk

Du har måske prøvet det før: Dit ellers så fine trægulv har lidt unødvendig skade i form af ridser. Alt sammen på grund af, at du blot har rykket en smule på stolen for at kunne sætte dig ordentligt til bords. Det er ganske irriterende at opdage, at dine stoleben har efterladt et aftryk. Heldigvis er det noget, du nemt kan undgå. 

Med en filtpude på hvert stoleben kan du nemt og hurtigt slippe for at skulle bekymre dig om at slide på gulvet, når du rykker rundt på dine møbler. Som regel skal du blot klistre det antal filtpuder, du finder nødvendige, på, og så er der ikke flere problemer med, at dine møbler laver ridser på gulvet. Uanset hvor tit du flytter rundt på dem. 

 

Filtpuder og glidesøm til ethvert behov

Filtpuder findes i flere forskellige udgaver. Når du skal vælge den rette variant til opgaven, handler det primært om at kigge på følgende: 

  • Størrelse - Forskelle størrelse filtpuder til forskellige opgaver og møbler. Skal du bruge filtpuden til stolebenene, vil det typisk passe bedst med en lidt mindre variant, hvorimod bordben kræver en lidt større udgave. 
  • Form - Du kan få filtpuder i både runde, firkantede og rektangulære udgaver. Nogle stoleben er runde, mens andre er mere firkantede. Det samme gælder for bordben. Derfor er det oplagt at have lidt forskelligt at vælge imellem.  
  • Med eller uden søm - De fleste filtpuder er selvklæbende, hvor du blot skal fjerne et beskyttende lag og derefter klistre dem på møblerne. Det er også muligt at finde filtpuder med søm, som er oplagt, hvis du vil sikre dig, at filtpuderne ikke ryger af på noget tidspunkt.  

 

Uanset hvilken variant, du skal bruge, kan du få det på Bilka.dk. Her finder ud også mange andre typer befæstelser til enhver opgave.