Barborde

De høje, smalle barborde er blevet populære i den moderne indretning, hvor mange hjem er indrettet med åbent gulvplan. Bordene kan have mange funktioner og virker på samme måde lettere og mere tidsløse end klassiske spiseborde og skriveborde. Se udvalget af trendy barborde på Bilka.dk herunder.

Barborde – ikke kun til drinks

Selve navnet får de fleste til at tænke på 50e’rnes eftermiddagscocktails, men med moderne og strømlinet design og lækre materialer passer barbordet perfekt ind i den minimalistiske indretning, der findes i rigtig mange danske hjem. Med et barbord får du et møbel med mange funktioner:

  • Bordet kan stå I køkkenet, så din familie kan sidde i arbejdshøjde og hygge
  • Du kan bruge bordet som et lille spisebord, når I ikke er så mange til middag
  • Brug det høje barbord som skrivebord, som du både sidde ned og stå op ved

Bordet er et af de møbler, der passer ind i både store og små hjem og kan have mange forskellige funktioner. Du kan finde mange forskellige modeller, så alt efter om det er et barbord på hjul eller et højt barbord, du er på udkig efter, så finder du det hos Bilka.dk.

Find det rigtige barbord

Der findes mange forskellige flotte design blandt de barborde, du finder på Bilka.dk, og alt efter hvad du skal bruge bordet til, kan du overveje, hvad der giver mest mening i forhold til dine behov.

Fælles for alle barbordene i vores sortiment, er deres højde, der gør dem optimale at bruge, hvis du skal stå op eller sidde på barstole ved det Når du skal vælge bord, kan du overveje:

  • Et kvadratisk barbord passer supergodt ind i mindre rum, hvor du gerne vil have ekstra siddepladser, men ikke har pladsen til et almindeligt spisebord.
  • Et rektangulært barbord er skønt til dig, der gerne vil have et anderledes spisebord, uden at det fylder for meget, og som samtidig også kan bruges til skrivebord.
  • Farve og materialevalg afhænger helt af din smag og den øvrige indretning.

Find dit nye barbord hos Bilka.dk og bestil det allerede i dag.