Serveringsfade

Vil du gerne servere et festfyrværkeri af et middagsmåltid, når du får gæster? Så bør du investere i smukke fade til servering, som giver en diskret, men markant finish til middagsbordet og maden. Find dit nye store fad på Bilka.dk.

Hvorfor er serveringsfade vigtige? 

Når du serverer et måltid mad, vil du næsten altid skulle servere det på noget – med mindre du bare sætter gryder, potter og pander direkte på middagsbordet. Det kan selvfølgelig være fint nok til hverdag. Men når der er fest i hjemmet, fortjener dit festmåltid at blive flankeret af smukke serveringsfade, der komplementerer det smukt dekorerede middagsbord – gerne i skønt samspil med elementer som serveringsskåle, tallerkener, bestik og glas

På Bilka.dk har vi stor respekt for dit middagsbord, og vi hjælper dig gerne med at fuldende den festlige aften med alt det, du har brug for. Et serveringsfad spiller selvfølgelig en praktisk rolle, men vi har tilført den en humørfyldt skønhed, så du kan få netop de store fade, der passer til din borddækning. Se vores store sortiment igennem, hvor du kan finde masser af forskellighed, som dog har æstetikken til fælles. Du kan for eksempel få: 

  • Store serveringsfade 
  • Små serveringsfade 
  • Runde serveringsfade 
  • Firkantede serveringsfade 
  • Ovale serveringsfade 
  • Specialdesignede serveringsfade 
  • Serveringsskåle 
  • Tapas-serveringsfade 

 

Bilka.dk har dine næste serveringsfade 

Bilka.dk er mere end blot din normale hverdagsbutik. Vi er dit hypermarked, så du ka’ få mere end det, du er vant til fra det normale supermarked. Vi er en mellemting mellem et supermarked og et stormagasin, og derfor kan du få særdeles høj kvalitet, men der er også mulighed for at få billige produkter til hverdagsbrug. 

Vores serveringsfade er praktiske såvel som æstetisk flotte, og de vil pynte på ethvert bord. Uanset om du er til glas, keramik, marmor, stål med videre, får du slidstærke materialer med en flot finish. De venter kun på, at du skal kokkerere festmåltidet, så mad og serveringsservice kan stråle om kap med hinanden på festbordet. Lad dig inspirere af Bilka.dk’s store udvalg, hvor du kan finde dine nye yndlingsfade til servering.