Køkkenopbevaring på Bilka.dk
Køkkenopbevaring på Bilka.dk

Køkkenopbevaring

Til den midlertidige opbevaring af sommerens syltevarer, den længerevarende opbevaring af mel og gryn og den permanente opbevaring af køkkenredskaber har du brug for køkkentilbehør, som det du finder herunder. Køkken-tilbehør til trendy og hygiejnisk opbevaring af det hele. Gå på opdagelse i det store online udvalg herunder.

Kategorier

Uundværligt køkkentilbehør til opbevaring i dit køkken

Lufttæt, hygiejnisk, praktisk, trendy – der er mange krav til moderne køkken-opbevaring, men du behøver ikke nøjes, når du søger:

  • Rengøringsvenligt og hygiejnisk opbevaring
  • Trendy beholdere til tørvarer og redskaber
  • Lufttætte lukninger og serveringsklart design

Hygiejnisk opbevaring til mad er opbevaring, der gerne tåler maskinvask og er nemt at tørre af. Til opbevaring af køkkenredskaberne og tørvarer er det flot med trendy farver og moderne design. Lufttætte løsninger, der forlænger madens levetid og serveringsklart design er et must til enhver borddækning.

Hvilken køkkenopbevaring skal du vælge?

Indholdet afgør, hvilken opbevaringsløsning, du bør vælge. Er det til mad, olie, krydderier, syltevarer eller køkkenredskaber?

  • Madopbevaring skal først og fremmest være hygiejnisk. Uanset om du vælger plastik eller glas, bør du vælge en afvaskningsløsning, der passer til dig – maskinvask eller håndvask. Gå efter trendy farver og design, hvis det skal stå synligt i køkkenet.
  • Olie og krydderier bør bevare smag og konsistens så længe som muligt. Lufttætte opbevaringsglas og -flasker er derfor et godt valg. Vælg gerne med patentlåg, og sørg for rengøringsvenligt materiale til fedtede madvarer som olie og sirup.
  • Syltevarer kræver lufttæt opbevaring både i og uden for køkkenskabene. Vælg en løsning med skruelåg eller patentlåg, og sørg for at udskifte eventuelle gummipakninger ved slitage. Til det flydende kan du vælge en sylteflaske.
  • Redskaber bør altid være nemt tilgængelige i et køkken. Når du vælger at opbevare køkkenredskaber, kan det ske synligt eller gemt væk i køkkenskabe og -skuffer. Til den synlige løsning bør du indtænke farvevalg og design, når du beslutter dig – trods den praktiske funktion vil en synlig opbevaring af køkkentilbehør naturligt blive en del af indretningsstilen i køkkenet.

Opdatér dit køkken med praktisk opbevaring i trendy design, find det hele her på Bilka.dk – mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.