Guides til dyner

Dynen er med til at sikre en god nats søvn

Når du skal investere i den rigtige dyne, så er det vigtigt at du finder den der passer perfekt til dig. Dynen har nemlig stor betydning for kvaliteten af din søvn. Din søvn afhænger i høj grad af dit soveklima, og her er dynen med til at gøre en stor forskel. Skal det være en sommerdyne eller helårsdyne, måske en dobbeltdyne? Hvilket materiale skal du vælge?

Når du har fundet den rigtige dyne, er det selvfølgelig også tid til at vælge den rigtige pude. Måske er du også på udkig efter en ny topmadras? I vores søvn-univers kan du læse meget mere om hvordan du optimerer din søvn og sover bedre.

Hvilken dyne skal jeg vælge?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

Hvad er sommer- og helårsdyner?

Der er faktisk stor forskel på hvilken type dyne du vælger! Din dyne skal give dig et godt soveklima, og derfor er det vigtigt du finder en der matcher dine behov. Læs meget mere om sommer- og helårsdyner her.

Sådan vedligeholder og vasker du din dyne

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

Find den rigtige størrelse på din dyne

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Videoguide til valg af dyner

Her finder du vores videoguide, der hjælper dig med at finde frem til den rigtige hovedpude eller dyne.