Guides til dyner

Dynen er med til at sikre en god nats søvn

Når du skal investere i den rigtige dyne, så er det vigtigt, at du finder den, der passer perfekt til dig. Dynen har nemlig stor betydning for kvaliteten af din søvn. Din søvn afhænger i høj grad af dit soveklima, og her er dynen med til at gøre en stor forskel. Skal det være en sommerdyne, en helårsdyne eller måske en dobbeltdyne? Og hvilket materiale skal du desuden vælge?

Når du har fundet den rigtige dyne, er det selvfølgelig også tid til at vælge den rigtige pude. Måske er du også på udkig efter en ny topmadras? I vores søvn-univers kan du læse meget mere om, hvordan du optimerer din søvn og sover bedre. Ellers kan vi ikke andet end at opfordre dig til at udforske vores store sortiment af dyner her på Bilka.dk. 

Hvilken dyne skal jeg vælge?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer og finde den, der passer bedst til dine behov.

Hvad er sommer- og helårsdyner?

Der er stor forskel på, hvilken type dyne du vælger til hvilken sæson. Din dyne skal give dig et godt soveklima, og derfor er det vigtigt, du finder en, der matcher dine behov. Læs mere om sommer- og helårsdyner her.

Sådan vedligeholder og vasker du din dyne

Forlæng levetiden, og undgå allergier ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere, om hvordan du bedst vasker, vedligeholder og tørretumbler din dyne.

Find den rigtige størrelse på din dyne

Søger du en ny dyne? Så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med den. Læs om de normale dynemål samt dyner med ekstra længde her. 

Videoguide til valg af dyner

Her finder du vores videoguide, der hjælper dig med at finde frem til den rigtige hovedpude eller dyne.

HVILKEN DYNE SKAL MAN VÆLGE TIL BABY ELLER JUNIOR?

Søger du den rette dyne til dit barn? Så læs guiden her, hvor vi vil være behjælpelige med det rette valg af dyne for de små medlemmer i familien.