Montering af persienner

Overvejer du persienner til boligen? Og har du brug for hjælp til montering? Så har vi samlet en guide til dig

FAQ persienner: Opsummering

 

Hvad er persienner?

Persienner til boligen er en smart, praktisk og klassisk løsning til afskærmning fra solen i boligen. Persiennerne muliggør, at du let kan justere lysindfaldet på solrige dag, så der stadig slipper lidt lys ind, uden at hele lokalet bliver badet i skarpt solskin. Persienner er lette at rengøre med en fugtig klud, holder længe og er en prisvenlig løsning.

På Bilka.dk fører vi standard persienner i samarbejde med DEBEL, men du har også mulighed for at få persienner i specialmål i en ønsket farve, så du kan finde den helt rette model til netop din bolig.

 

 

I vores videoguides herunder kan du finde yderligere information vedrørende fordele, opmåling, tilpasning og montering.

 

Opmåling af vindue til persienner

Inden du vælger dine persienner skal du opmåle dit vindue. I videoguiden her kan du se, hvordan du tager de rigtige mål - både hvis persiennerne skal monteres inde i vinduesrammen eller direkte på væggen.

I bredden skal du altid gå efter det mindste mål, hvorefter du fratrækker 1 cm, så der er plads til gardinet i vinduesrammen. I længden skal du gå efter det største mål, hvis der er forskel på længden inde i rammen.

Placeres persiennerne direkte på væggen, skal du ikke fratrække noget fra målet. 

 

Sådan tilpasser og afkorter du persienner

I videoguiden her kan du se, hvordan du tilpasser dine nye persienner, hvis du har bestilt dem i standardmål, og de ikke passer helt til dine vinduer i boligen.

 

Sådan monterer du persienner

I videoguiden her kan du se, hvordan du monterer dine nye DEBEL persienner. I videoen fremgår det både, hvordan du monterer dem på væggen, på vindueskarmen eller inde i selve viduesrammen. Til slut vises det, hvordan du børnesikrer snorene.