E27 pærer

En pære med E27 fatning betyder, at pæren har en fatning på 27 mm i diameter. Det er den, de fleste kender som en stor fatning. LED-pærer med E27 fatning passer til alle lamper med stor fatning, og gamle glødepærer kan derfor nemt udskiftes til LED. Se udvalget af E27 pærer herunder.

Udskift din pære med E27 fatning

Tøv ikke med at udskifte dine almindelige E27 pærer med LED-pærer. Du kan uden problemer finde samme styrke og farve i det store online udvalg her på Bilka.dk – og fordelene er mange:

  • Du sparer på elregningen med LED-pærer
  • Der er længere levetid på en LED-model
  • Den kan benyttes til de samme lamper

Når du udskifter din almindelige E27 pære med en E27 LED-pære reducerer du automatisk din elregning.

LED-pærer har længere levetid end glødepærer, men du kan uden problemer anvende en LED-pære med E27 fatning til enhver lampe med stor fatning – du behøver med andre ord ikke forny dine lamper, når du skifter til LED.

Hvilken type E27 pære skal du vælge?

De mange varianter af strømbesparende pærer med E27 fatning kan være svære at vælge imellem, men tre overordnede typer egner sig til forskellige formål:

  • LED-pærer med E27 fatning kan bruges ligesom tidligere tiders glødepærer eller sparepærer. De findes med stor eller lille glas og i både rund og aflang form. Du kan med andre ord få LED-pærer i alle de varianter, der også findes i gamle glødepærer.
  • Halogensparepære kan med en stor fatning ligeledes erstatte enhver glødepære. Udvalget af farver inden for denne kategori er begrænset, og levetiden er lidt kortere end ved en LED-pære – indkøbsprisen er derfor ofte tilsvarende lavere. Vælg en halogensparepære til kælderrum eller andre steder, hvor du sjældent har brug for lys.
  • Dekorationspærer er velegnede til lamper uden skærme. En pære med E27 fatning til dekorationsbrug findes i et utal af farvevarianter og ofte med dekorative glødetråd i midten eller mønstret glas.

Få flere penge til det sjove – spar på elregningen med E27 LED-pærer. Gå på opdagelse i vores store online udvalg her på Bilka.dk – mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.