WiZ pærer

WiZ er et fransk/asiatisk mærke, der er kendte for deres moderne pærer. Med dem får du både smart og energivenligt design, som du nemt kan bruge til at skabe den helt rigtige atmosfære i rummet. Oplev vores udvalg af WiZ pærer, du kan dæmpe og skifte farve med, uden at du behøver eje en masse udstyr eller rejse dig.

Sæt stemningen med dine WiZ pærer

Søger du et ordentligt lyssystem i familiens hjem? Hvor du nemt kan justere lysstyrken og spare på elregningen? Med WiZ kan du opleve en høj grad af funktionalitet og millioner af farver. Det er især praktisk, når du gerne vil tilpasse dine behov for belysning igennem dagen.

  • Gerne vil have en billig pære, der stadig er holdbar

  • Vil styre lyset fra en app på din telefon eller med stemmen

  • Skifte mellem millioner af farver eller dæmpbare, hvide farver

  • Vil skabe den helt rigtige stemning til forskellige tidspunkter på dagen

Så længe du har adgang til Wi-Fi kan du nemlig kontrollere dine WiZ pærer. Oplev for eksempel forskellige nuancer af varmt og køligt lys, så du lettere kan fokusere eller slappe af. Du kan også indstille din WiZ pære til at tænde og slukke efter en bestemt plan. Det kan for eksempel være, hvis du ikke er hjemme og gerne vil forebygge indbrud.

Finder du ikke den ønskede model? Så har vi på Bilka.dk et endnu større udvalg af pærer til skarpe priser.
 

Sådan styrer du din WiZ pære

Det er nemt at fjernstyre WiZ lampen - skru din nye pære i lampen og hent WiZ appen - så er du næsten klar. Du skal blot have adgang til et netværk og en smartphone eller tablet. Så vil din WiZ pære oprette forbindelse til dit internet. 

Har du installeret app'en, kan du dæmpe og skifte farve i pæren til dit ønskede niveau. Derudover har flere af vores modeller også mulighed for lysstyring via din stemme. Det er takket være stemmeaktiverede enheder fra Google og Amazon eller Siri. Også selvom du ikke er hjemme.

Så er det slut med, at du skal bekymre dig over, om du har husket at slukke lyset, inden du tog hjemmefra. Mangler du pæne, moderne lamper til din WiZ pære? Oplev vores billige lamper, hvor du kan bestille alt fra en pendel lamper til spotskinner. Husk, at du har ubegrænset returret hos os.