E14 pærer

Udskift de gamle glødepærer med lille fatning med en LED pære med E14 fatning. Pærer med E14 fatning svarer til 14 mm i diameter og passer til alle typer lamper med såkaldt lille fatning. Se det store udvalg af E14 pærer herunder.

Populære mærker

Vælg en LED E14 pære

Sæt lys på tilværelsen med en E14 pære. Den lille fatning, der passer overalt, findes også som LED pære med E14 fatning. Vælg pærer med E14 fatning fordi:

  • Den passer i alle typer lamper med lille fatning

  • Du kan vælge mellem flere styrker og nuancer

  • LED pærer har ingen opstartstid

Retro-lampen i køkkenet eller skrivebordslampen på kontoret kan få nyt liv med en E14 LED pære. Du behøver ikke gå på kompromis med styrke og farve, for du finder E14 pærer i forskellige styrker og nuancer.
 

Hvad er vigtigt ved din nye E14 pære?

Det kan måske virke nemt at købe en ny pære til lampen. Det er det ofte også, men der er dog nogle ting, du kan overveje, før du køber en ny E14 pære. Der er tre vigtige spørgsmål, du bør overveje, inden du vælger en E14 LED pære:

  1. Styrken på en pære, uanset E14 eller E27 fatning, måles for en ikke-LED pære i watt og i Lumen ved LED-modellerne. En kraftig styrke kræver mere strøm. Arbejdspærer bør være kraftigere i styrke end pærer i afslapningsområder.

  2. Nuance handler om farven på pæren. Lysfarven kan være kold hvid, hvid, varm hvid eller gul. De hvide nuancer anbefales ofte til arbejdsbelysning, mens de varme og gule farver kan være mere hyggelige i afslapningsområder.

  3. Specialpærer til f.eks. ovne eller køleskabe kan ikke bruges til andre ting end det tiltænkte formål, fordi både fatning og lysstyrke er tilpasset netop den anvendelse. Husk at tjekke om den E14 pære med specialfunktion, som du vælger, passer til mærket på din ovn eller dit køleskab.
     

Find en LED E14 pære og andre typer på Bilka.dk

I vores udvalg finder du LED pærer med E14 fatning, men vi har også E14 pærer som glødepærer eller smart belysning fra bl.a. Philips Hue. Du finder også E14 LED pærer som dæmpbar, så du kan dæmpe belysningen efter behov. Køb LED pærer E14 til dine lamper på Bilka.dk.