E14 pære med lille fatning

Udskift de gamle glødepærer med lille fatning med en LED-pære med E14 fatning. Spar på strømmen, bevar størrelsen og få samme bløde belysning. Pærer med E14 fatning svarer til 14 mm i diameter og passer til alle typer lamper med såkaldt lille fatning. Se det store udvalg på Bilka.dk herunder.

Vælg en E14 LED-pære

Den lille fatning, der passer overalt, findes også som LED-pærer med E14 fatning. Vælg pærer med E14 fatning fordi:

  • Den passer i alle typer lamper med lille fatning
  • Du kan vælge mellem flere styrker og nuancer
  • LED-pærer er økonomisk bedre

Retro-lampen i køkkenet eller skrivebordslampen på kontoret kan få nyt og længere liv med en E14 LED-pære. Du behøver ikke gå på kompromis med styrke og farve, og der er altid mange penge at spare på elregningen med LED-pærer. 

Hvad er vigtigt ved din nye E14 pære?

Der er tre vigtige spørgsmål, du bør overveje, inden du vælger en E14 LED pære. Hvilken styrke har du behov for? Hvilken nuance passer til lampen og anvendelsen? Og har du brug for evt. specialfunktioner eller særlig anvendelse af pæren?

  • Styrken på en pære, uanset E14 eller E27 fatning, måles for en ikke LED-pærer i watt, som svarer til Lumen ved LED-modellerne. En kraftig styrke kræver mere strøm og koster derfor mere i forbrug. Arbejdspærer bør være kraftigere i styrke end pærer i afslapningsområder.
  • Nuance handler om farven på pæren. Lysfarven kan være kold hvid, hvid, varm hvid eller gul. De hvide nuancer anbefales ofte til arbejdsbelysning, mens de varme og gule farver kan være mere hyggelige i afslapningsområder.
  • Specialpærer til f.eks. ovne eller køleskabe kan i reglen ikke bruges til andre ting end det tiltænkte formål, fordi både fatning og lysstyrke er tilpasset netop den anvendelse. Husk at tjekke om den E14 pære med specialfunktion, som du vælger, passer til mærket på din ovn eller dit køleskab.   

Spar penge på elregningen uden at gå på kompromis med lysstyrke og nuancen på pæren – vælg LED-pærer med E14 fatning i vores store online udvalg på Bilka.dk lige herover. Vi har Danmarks største vareudvalg!