Natlamper til børn

Når guldklumperne skal puttes ved sengetid, er en natlampe med til at skabe hygge. Skal familiens mindste falde til ro i lysets skær efter en dag fuld af leg, sjov og røverhistorier, kan du indrette børneværelset med en sød lampe fra Bilka.dk. Udvalget er stort af natlamper til både babyer og de lidt større børn. 

Fald i søvn med en sød natlampe til børn

Mørkeræd. Ja, hvem har ikke været det? Det har de fleste været som børn. Så når nogle spilopmagere er bange for mørket, er det let at forstå hvorfor. Indretter du børnenes værelser med hyggelig, afdæmpet belysning, kan du skubbe mørket lidt væk og i stedet skabe stemning, inden øjnene lukkes. 

 

Inden du køber en natlampe, bør du overveje, om den skal være: 

  • Væghængt: Skal børnene have plads til andre ting på natbordet, kan du med fordel købe en væghængt natlampe. Natlamper, som hænger på væggen, kan også give lys, som er mere retningsbestemt. 

  • Transportabel: Vil du i stedet gerne rykke rundt på børnenes natlampe afhængig af, hvor de sover henne, er en ikke-væghængt lampe ideel. Transportable natlamper fås til almindelige batterier eller som genopladelige. Disse oplades via et USB-kabel. Husk dog altid at lade lampen op med kablet inden brug. 

 

Nattesøvn er vigtigt og især for børn. Er du på udkig efter en sød natlampe til børn, bør du kigge nærmere på sortimentet her på Bilka.dk. Her er der forskellige lampetyper, så mangler du loftlamper eller eksempelvis væglamper til resten af hjemmet, køber du dem også hos os. 

 

Køb natlampe til baby og børn på Bilka.dk 

Små, søde figurer er et hit på natlamperne til de mindste. På Bilka.dk har vi netop lamper formet som skovens dyr men også mere eventyrlige skabninger, som både du og børnene vil elske at læse godnathistorier i skæret af i børnesengen

Nogle lamper er oplagte til babyer, der skal falde i søvn på eget værelse. Endvidere er der natlamper til større børn, som vil sidde og hygge med børnebøger, som de selv kan læse og kigge i, inden øjnene falder i. Ro og hygge er godt inden sengetid. Det kan en natlampe til børn fra Bilka.dk være med til at skabe.