Barossa Valley vin

Her på siden kan du vælge en smagfuld Barossa Valley vin fra den australske delstat South Australia. Fra denne velkendte region kan du blandt andet blive budt på velkendte Shiraz vine. Dyk ned her på siden, og udforsk vores stærke udvalg af australsk vin fra Barossa Valley.

Hvad er specielt ved Barossa Valley vin?

Australien forstår sig på at levere god vin med en bred appel til en fornuftig pris. Vælger du vin fra Australien, kan du ikke komme udenom Barossa Valley. Vinregionen er en af de ældste og mest anerkendte områder for de bedste australske vin. Shiraz er især en af de druer, som vingårdene i Barossa Valley har stor succes med at lave om til gode rødvine. Kendetegn for Shiraz rødvin fra Barossa Valley er blandt andet:

  • En rig og kraftig vin
  • Oplagt til rødt kød
  • En let drikkelig vin

Australien byder andre velkendte vine, som du højst sandsynligt kan lide. Du har måske set Wolf Blass på hylden i et af vores hypermarkeder? Udover Barossa Valley bliver disse vine også produceret i McLaren Vale, der er et andet velkendt område i den australske delstat South Australia. Det er også i denne delstat, at Barossa Valley hører til. 

Bliv klogere på Barossa Valley vine

Shiraz er langtfra den eneste gode vin, som Barossa Valley gemmer på. Du kan for eksempel også nyde en skøn Riesling. Her vil du oftest se, at vinen er markeret med “Barossa”. Riesling vin herfra har som hovedregel et højere indhold af druer, end hvis du vælger en Riesling fra den nærliggende Eden Valley region. Derudover kan du blandt andet også finde en god Chardonnay eller Cabernet Sauvignon.

Selvom Barossa Valley primært er kendt for sine populære rødvine, kan du sagtens også finde en dejlig hvidvin. For eksempel lagrer flere australske vinbønder Chardonnay på egefade og anvender en kompleks malolaktisk gæring. Den korte forklaring er, at du får en fyldig hvidvin, der giver en rig smag. Hos os kan du opdage et stort og varieret udvalg af blandt andet rød- og hvidvine med rig smag. Bilka.dk er dit online vinmarked.