Uldtøj

Med lækkert uldtøj har du de bedste forudsætninger for at kunne holde varmen. Du ka’ blandt andet bruge en lækker uldtrøje til en sommeraften på terrassen eller under jakken på en kold vinterdag. Udforsk udvalget af uldtøj til voksne herunder.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Merinould - det oplagte valg til uldtøj

Hvis du skal have nyt uldtøj, så kan du med fordel tage et kig på vores udvalg i merinould, der er et naturligt uldprodukt. I forhold til almindelig uld, er merinould blødere, tyndere og kradser i mindre grad. Stoffet er temperaturregulerende, hvilket betyder, du i højere grad og i flere tilfælde vil have en behagelig kropstemperatur - både i varmt og koldt vejr. Derudover varmer merinould også, når det er vådt.

 

Hold varmen med tøj i uld

Uanset om det er til hverdag, arbejde eller fritid, du har brug for uldtøj til, kan du med garanti finde noget brugbart her på siden. På Bilka.dk har vi nemlig Danmarks største vareudvalg, så du ka’ holde varmen, uanset hvad du foretager dig. Køb uldtøj til voksne på Bilka.dk, som du ka’ bruge, når du blandt andet:

  • Sidder på terrassen en kølig sommeraften

  • Går ture, på jagt eller lignende

Er du ofte ude at gå ture med dine børn, kan du selvfølgelig også købe lækkert uldtøj til børn og babyer

 

Find et stort udvalg af uldtøj til voksne

På Bilka.dk kan du gå på opdagelse i meget forskelligt uldtøj til både mænd og kvinder. Vi har både overdele og underdele, så du ka’ holde hele kroppen tempereret. Vores udvalg af uldtøj køler om sommeren og varmer om vinteren. På den måde kan du bruge dit tøjet hele året rundt. Udforsk vores populære kategorier med produkter i uld:

 

Ubegrænset returret på uldtøj fra Bilka.dk

Når du handler dit uldtøj på Bilka.dk, kan du til hver en tid ombytte de produkter, der ikke sidder helt, som de skal. Vi har nemlig ubegrænset returret, der er gældende, såfremt varen er i intakt og original emballage, og du ka’ fremvise en købskvittering.