Uldundertøj til mænd

Hvis du mangler et varmt baselayer, så kan du med fordel vælge en uldundertrøje til mænd. En uldundertrøje giver nemlig god varme, samtidig med den er åndbar og hurtigtørrende. Gå på opdagelse i hele udvalget på Bilka.dk, og find nyt, lækkert uldundertøj til mænd.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Køb uldundertrøjer i merinould til mænd

Mangler du en ny, varm undertrøje til mænd? Så bør du overveje en uldundertrøje i merinould. Merinould er nemlig et naturligt uldprodukt og i forhold til almindelig uld, er merinould blødere og tyndere. Stoffet er temperaturregulerende, og det varmer, selv når det er vådt. Derfor er det specielt brugbart til undertøj, hvorfor vi har et stort udvalg af undertrøjer og -bukser i merinould. Du ka’ også tage et kig på vores almindelige undertøj på Bilka.dk.

 

Uldundertrøjer til mænd giver mange brugsmuligheder

Uanset om du laver udendørs arbejde hele året rundt, eller du elsker at stå på ski i vinterperioden, kan du drage fordel af en uldundertrøje. Den holder dig nemlig varm, og er aldeles god, når du også skal være aktiv, da den hele tiden holder dig tempereret. Køb uldundertøj til mænd på Bilka.dk, som du ka’ bruge, når du blandt andet:

  • Er på stadion og ser fodbold på de kolde dage

  • Går ture, på jagt eller lignende

  • Løber ture

Du ka’ også tage et kig på vores udvalg af uldtøj til børn og babyer, så dine små guldklumper heller ikke fryser, når de er udenfor.

 

100 procent merinould eller en blanding?

Her på siden kan du finde uldundertrøjer i 100 procent merinould, men vi har også uldundertøj, der er blandet med andre materialer såsom polyamid. En uldtrøje i 100 procent merinould er meget varm, hvorimod en uldundertrøje blandet med polyamid er lettere og meget slidstærk. 

 

Køb undertøj i uld til herre på Bilka.dk

Her på siden kan du finde vores udvalg af uldundertrøjer til mænd til skarpe priser. Vi har altid skarpe priser på vores vareudvalg, så du ka’ købe nyt tøj i høj kvalitet til en pris, der ikke ruinerer dig. Udforsk hele udvalget her på siden, og køb nyt uldundertøj til mænd. Vi tilbyder dig ubegrænset returret, hvis størrelsen ikke passer.