Skiundertøj til børn

Skal børnene med på skiferie? Eller dyrker de udendørs sport i vintermånederne? Så skal du formentlig til at investere i noget skiundertøj til børn. Du ka’ gå på opdagelse i udvalget af varmt undertøj til dine børn her på siden. Vi har ubegrænset returret på alt skiundertøj.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Skindertøj til dit barn

Uanset om du er på udkig efter skiundertøj til store eller små børn, kan du finde det på Bilka.dk. Vi har nemlig skiundertøj i en lang række af størrelser, så selv de helt små kan få noget blødt skiundertøj i den helt rigtige størrelse og pasform. Er dit barn blevet for stor til børnetøj? Så se vores udvalg af skiundertøjtøj til voksne

Du ka’ finde skiundertøj til børn i både syntetisk stof og merinould. Bliv klogere på de to forskellige materialer af skiundertøj herunder. Udforsk vores udvalg af skitøj til børn og sportstøj.

 

Skal jeg vælge skiundertøj i syntetiske materialer eller i uld?

Når du skal vælge undertøj, uanset om det er til ski eller sport, så er det vigtigt at vælge det rigtige i forhold til brugssituationen. Der er nemlig stor forskel på, hvor aktiv du er, samt hvor nemt du holder på varmen.

 

Syntetisk skiundertøj til børn

Syntestisk skiundertøj er det optimale valg til dit barn, hvis det er meget aktivt, eller hvis dit barn sjældent fryser og nemmere kan holde varmen. Det syntetiske stof er hurtigtørrende, og det fører hurtigt og effektivt sveden væk fra kroppen. 

 

Skiundertøj i uld

Skiundertøj findes i et væld af forskellige uldvariatner, men det mest populære uld-materiale er merinould, der er exceptionelt tempereret og samtidig hurtigtørrende. Så kan dit barn holde en optimal kropstemperatur og undgå svedigt tøj. Du ka’ også finde half-zip trøjer i varmt merinould eller fleece, som du ka’ trække ud over skiundertøjet, hvis det er meget koldt.

 

Få ubegrænset returret på skiundertøj til børn

Når du handler på Bilka.dk skal du ikke tænke på en deadline, hvor du kun har nogle få dages returret. Her får du nemlig ubegrænset returret, så du aldrig behøver at stresse over at få byttet det skiundertøj, der ikke passer.