Capribukser til kvinder

Capribukser er en buks, som har haft forskellige navne i løbet af årene. De bliver også kaldt for piratbukser og knickers. Det betyder i bund og grund det samme, og de er utrolig behagelige at have på. Find dine nye piratbukser til damer her på Bilka.dk.

Buksestørrelser

Er du i tvivl om hvilken buksestørrelse du skal have eller hvilket cut der passer til dig? Læs guiden

Capribukser til kvinder til fest og sport

Capribukser er et komfortabelt og fint alternativ til almindelige bukser eller jeans, da du har mulighed for at kombinere dem med dit nuværende tøj og sko. I vores udvalg finder du adskillige smarte modeller med en god pasform, så du kan tilpasse dem til en given begivenhed. 

Du har også mulighed for at få de populære knickers i en tætsiddende eller en mere luftig udgave. Til den lune danske sommer kan du med fordel overveje en løs model, som er luftig, og som passer til en dejlig gåtur på stranden. Hvis du skal til fest, så er en tætsiddende denim-version måske mere passende til dig. 

Løse knickers kan du bruge til sport, da du får meget frihed og bevægelighed. Det giver dine ben mere luft, så du får mest muligt ud af din træning. Uanset hvad du foretrækker, så har vi skønne capribukser i flotte farver og designs, så du forhåbentlig finder de bukser, som du bedst kan lide. 

Kombiner din garderobe med et piratbukser til damer

Et par smarte piratbukser kan du altså bruge til mange sager i din garderobe. Nedenunder har vi foreslået et par kategorier på Bilka.dk, som også passer fint til en let buks:

Du kan bruge knickers til mange glædelige lejligheder, og vi håber, at du finder de par bukser, som du mangler. Hvis du bestiller den forkerte variant, så kan du nemt bytte eller returnere dine produkter. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret, så du får en god oplevelse på Bilka.dk.