Capribukser til kvinder

Capribukser er en buks, som har haft forskellige navne i løbet af årene. De bliver også kaldt for piratbukser og knickers. Det betyder i bund og grund det samme, og de er utrolig behagelige at have på. Find dine nye piratbukser til damer her.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Capribukser til kvinder til fest og sport

Capribukser er et komfortabelt og fint alternativ til almindelige bukser eller jeans, da du har mulighed for at kombinere dem med dit nuværende tøj og sko. I vores udvalg finder du adskillige smarte modeller med en god pasform, så du kan tilpasse dem til en given begivenhed. 

Du har også mulighed for at få de populære knickers i en tætsiddende eller en mere luftig udgave. Til den lune danske sommer kan du med fordel overveje en løs model, som er luftig, og som passer til en dejlig gåtur på stranden. Hvis du skal til fest, så er en tætsiddende denim-version måske mere passende til dig. 

 

Løse knickers kan du bruge til sport, da du får meget frihed og bevægelighed. Det giver dine ben mere luft, så du får mest muligt ud af din træning. Uanset hvad du foretrækker, så har vi skønne capribukser i flotte farver og designs, så du forhåbentlig finder de bukser, som du bedst kan lide. 

 

Kombiner din garderobe med et piratbukser til damer

Et par smarte piratbukser kan du altså bruge til mange sager i din garderobe. Nedenunder har vi foreslået et par kategorier på Bilka.dk, som også passer fint til en let buks:

Du kan bruge knickers til mange glædelige lejligheder, og vi håber, at du finder de par bukser, som du mangler. Hvis du bestiller den forkerte variant, så kan du nemt bytte eller returnere dine produkter. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret, så du får en god oplevelse på Bilka.dk.