Sushi Daily

Frisk sushi i Bilkas hypermarkeder

Makisushi eller nigiri – måske kender du allerede og elsker japanernes yndlingsspise; sushi - de kunstfærdigt udskårne rå fisk eller skaldyr og marinerede ris.

Nu finder du lækker, håndlavet, frisk sushi i Bilka. Den friske sushi tilberedes inde i varehuset som en shop i shoppen.
Sushi Daily-barerne finder du indtil videre i de følgende Bilka Hypermarkeder:

Sushi-håndværkere

Bag skranken finder du uddannede, dygtige sushi-håndværkere, som tilbereder lækkerierne dagen igennem foran kunderne. Personalet har været igennem et længere træningsforløb, hvor de har lært at lave sushi helt fra bunden. 

Sushi Daily tilbyder hver dag fra klokken 10 til klokken 20 et bredt sortiment af håndlavet sushi, som er lige til at tage med hjem sammen med de øvrige indkøb. Det er derudover også muligt at bestille større ordrer over telefonen. 

SushiDaily

Sushi-barerne er et samarbejde med Bilka og Sushi Daily, som allerede med stor succes har sushi-barer i andre supermarkedskæder over hele Europa. 

Bag Sushi Daily står KellyDeli, som er grundlagt af Kelly Choi og Jerome Castaing med hjælp fra den kendte Master Sushi Chef Yamamoto Kunio. Sushi Daily står bag mere end 500 sushi-barer i ni europæiske lande. Danmark bliver det tiende land på listen.