STARBUCKS kaffe i hver en kop

Hos os i STARBUCKS er alle kopper kaffe vigtige, lige fra udvalget af bønnen, til det silkebløde mælkeskum og til det smil på læben vi kan give vores gæster. For os er passionen for fantastisk kaffe ikke bare nok, men den oplevelse kaffe kan give, er hvad vi brænder for. En god kop kaffe kan forbinde mennesker. Vores mål er at blive samlingspunktet i din hverdag, stedet hvor du mødes med familien, vennerne, studiekammerater eller bare har arbejdsopgaverne skal løses, til jeres første date eller bare for den gode kaffeoplevelse.

I STARBUCKS følger vi den gode kaffeoplevelse til døren, hvad enten det er til hygge i vores café, en to-go med på farten eller vores nøje udvalgte kaffe du kan tage med dig hjem. Du finder altid et bredt udvalg af velsmagende og perfekt afstemt kaffebønner samt redskaber der sikre brygning af din kaffe derhjemme.

STARBUCKS Corporation

Siden 1971 har STARBUCKS engageret sig i etisk handel og ristning af arabica kaffe af højeste kvalitet fra hele verden. Med butikker over hele kloden er STARBUCKS i dag den førende forhandler af specialitetskaffe. Gennem et vedholdende engagement til kvalitet og de grundlæggende principper, bringer virksomheden den unikke Starbucks-oplevelse til live for enhver gæst gennem hver eneste kop. Læs mere på www.starbucks.com.

I Danmark er det Salling Group der har licensen til at åbne STARBUCKS caféer i Storcentre og på visse lokationer i Storbyerne.

I nærheden af følgende Bilka varehuse (hypermarkeder) findes STARBUCKS:

Mere info:

Følg med i hvad der sker hos STARBUCKS Danmark på Facebook og Instagram.