Vores mærker

Salling Princip

Delikate smagsoplevelser til hverdagspriser

Salling Princip er nøje udvalgt af vores dygtige indkøbere og med høj fokus på kvalitet. Salling Princip er udviklet i samarbejde med producenter der arbejder med førsteklasses råvarer, og som ikke går på kompromis med smag og kvalitet. Salling Princip er særligt udvalgte produkter, hvor håndværket og passionen kan smages – til hverdagspriser. 

Salling øko

Når økonomi og økologi går hånd i hånd

Salling ØKO er Bilkas eget nye mærke, der byder på et stort udvalg af økologiske varer. Mærket er et pejlemærke til dig, der gerne vil ha’ økologi og økonomi til at gå hånd i hånd – om du er på udkig efter frugt og grønt, kød, olier, frost eller drikkevarer.

Salling NU

Når god smag og nem mad går hånd i hånd

Salling NU er dit pejlemærke for nem mad af god kvalitet, når maden skal hurtigt på bordet. Vi ved, der er meget at se til i en travl hverdag, hvor børnene skal hentes, hunden luftes og formen skal holdes. Derfor præsenterer vi Salling NU. Når go’ smag og nem mad går hånd i hånd. 

Med Salling NU har vi gjort maden klar til dig, og du finder over 50 varianter i serien – lige fra lækre ready-to-eat salater til wok- og risretter mm. 

Salling Fri

Når økonomi og parfumefri går hånd i hånd

Salling Fri er Bilkas egen nye serie af parfumefri produkter. Det er dit pejlemærke for allergivenlighed og god kvalitet, så du slipper for at læse bagsider, når du handler. Vælg mellem hele 120 forskellige produkter indenfor både hårpleje, hudpleje, makeup, rengøring og babyprodukter. Udover at alle produkter er parfumefri, så har de også alle mindst ét af følgende mærker: Svanemærket og ”Astma Allergi Danmarks mærke” Den Blå Krans. 

Salling Glutenfri

Er du glutenallergiker – eller vil du gerne skrue ned for dit indtag af gluten? Salling Glutenfri er dit pejlemærke for særligt udvalgte hverdagsvarer såsom pasta, pizza og morgenmadsprodukter uden gluten. Så er det lidt nemmere at føre en glutenfri hverdag -til en pris, hvor alle kan være med. 

Salling Veggie

Salling Veggie er dit pejlemærke for veganske og vegetariske produkter til dig, som ønsker flere plantebaserede alternativer i din hverdag. Salling Veggie er en del af Bilkas store sortiment af plantebaserede varer – som har gjort, at Bilka er kåret til årets plantebaserede supermarked for 4. år i træk. Og så har Bilka ifølge Dansk Vegetarisk Forening haft de bedste priser på kategorien i både 2021 og 2022! 

Salling home

Når god kvalitet og skarpe priser går hånd i hånd

Salling Home er vores helt nye serie af produkter til dit hjem og byder på masser af lækkert design og god kvalitet. Så er du på udkig efter nyt til køkken, bad, soveværelse eller stue, er Salling Home dit pejlemærke for de helt rigtige produkter – til den helt rigtige pris. 

Salling garden

Når god kvalitet og skarpe priser går hånd i hånd

I Bilkas egen serie Salling finder du masser af lækre produkter til de grønne fingre. Trænger terrassen, altanen, haven eller hjemmet til lidt grønt og friskt, er Salling dit pejlemærke for god kvalitet til skarpe priser – om du er på udkig efter krukker, planter eller krydderurter. 

Plastik Ambitioner

Emballage kan være en udfordring for miljøet, hvis det ender i naturen eller ikke er lavet i materialer, som kan genanvendes. Derfor lancerer Salling Group en ny, ambitiøs emballagestrategi og en række plastikprincipper, så mad- og dagligvarer i føtex, Netto og Bilka fremover pakkes ind i emballage, der er designet til cirkulær genanvendelse. 

Det gælder blandt andet vores nye serie Salling, hvor målet er, at mest muligt af emballagen kan genanvendes, og mængden af plastik minimeres.