Vores mærker

   Salling ØKO

   Salling er Bilkas eget mærke. Salling ØKO er en ny serie af økologiske varer i Bilka. Serien er et pejlemærke til dig, der godt vil ha’ økologi og økonomi til at gå hånd i hånd. Du finder alt fra frugt og grønt til olier, frost, drikkevarer og kød. Og det hele kommer med vores anbefaling. 

   Salling ØKO
   princip!

   Princip - kompromisløs kvalitet

   Princip er udsøgt kvalitet, gourmetøjeblikke og delikate smagsoplevelser for enhver smag og til enhver lejlighed. I Princips sortiment støder du på håndplukkede delikatesser og unikke produkthistorier. Vi har fundet vores råvarer i hele verden, dér hvor de trives, og hvor passionen og håndværket findes. Det betyder, at vi med produkterne fra Princip kan give dig det bedste. For Princip er passionen for de ekstra gode råvarer. Det er håndværk, nytænkning og tradition forenet med masser af kærlighed for den gode smag. 

   VRS - Kvalitet med karakter

   VRS giver dig masser af lækkert modetøj, sko og tilbehør til hele familien. Udover god stil indenfor dametøj og herretøj har VRS også en masse at byde på til både børn og unge. VRS er et mærke for alle og til dig, som gerne vil være med på de seneste tendenser uden at betale for meget. Vi synes, det er vigtigt, at alle har mulighed for at finde smart og inspirerende modetøj, som rent faktisk er til at betale. Vi synes også, at økologi skal være for alle, især i børnehøjde. Derfor har VRS et stort udvalg af baby- og børnetøj i økologisk bomuld. Vores undertøj, body’er og T-shirts i økologisk bomuld er altid at finde i butikken til en pris, der er til at betale.

   VRS
   Budget

   Budget - fast lave pris

   Budget er en serie af basisvarer til fast lav pris. Vi udvikler hele tiden nye produkter til Budget-serien, for tanken er at give dig et billigt alternativ inden for så mange produktkategorier som muligt. Konceptet går på tværs af kategorierne food og nonfood. Kend Budget på den orange emballage, der gør det nemt for dig at spotte de lave priser.