Vores mærker

princip!

Princip - kompromisløs kvalitet

Princip er udsøgt kvalitet, gourmetøjeblikke og delikate smagsoplevelser for enhver smag og til enhver lejlighed. I Princips sortiment støder du på håndplukkede delikatesser og unikke produkthistorier. Vi har fundet vores råvarer i hele verden, dér hvor de trives, og hvor passionen og håndværket findes. Det betyder, at vi med produkterne fra Princip kan give dig det bedste. For Princip er passionen for de ekstra gode råvarer. Det er håndværk, nytænkning og tradition forenet med masser af kærlighed for den gode smag. 

Vores - god kvalitet til fornuftig pris

En bred serie af hverdagsprodukter – alt fra spegepølse til shampoo og stegepander. Med Vores kan du spare penge uden at spare på kvaliteten. Inden varerne bliver til Vores, lader vi blandt andet kunder som dig teste og sige god for kvaliteten på en række produkter. Det er derfor, at det hedder Vores.

Vores
Budget

Budget - fast lave pris

Budget er en serie af basisvarer til fast lav pris. Vi udvikler hele tiden nye produkter til Budget-serien, for tanken er at give dig et billigt alternativ inden for så mange produktkategorier som muligt. Konceptet går på tværs af kategorierne food og nonfood. Kend Budget på den orange emballage, der gør det nemt for dig at spotte de lave priser.

VRS - Kvalitet med karakter

VRS giver dig masser af lækkert modetøj, sko og tilbehør til hele familien. Udover god stil indenfor dametøj og herretøj har VRS også en masse at byde på til både børn og unge. VRS er et mærke for alle og til dig, som gerne vil være med på de seneste tendenser uden at betale for meget. Vi synes, det er vigtigt, at alle har mulighed for at finde smart og inspirerende modetøj, som rent faktisk er til at betale. Vi synes også, at økologi skal være for alle, især i børnehøjde. Derfor har VRS et stort udvalg af baby- og børnetøj i økologisk bomuld. Vores undertøj, body’er og T-shirts i økologisk bomuld er altid at finde i butikken til en pris, der er til at betale.

VRS