Vores mærker

Salling Princip

Delikate smagsoplevelser til hverdagspriser

Salling Princip er nøje udvalgt af vores dygtige indkøbere og med høj fokus på kvalitet. Salling Princip er udviklet i samarbejde med producenter der arbejder med førsteklasses råvarer, og som ikke går på kompromis med smag og kvalitet. Salling Princip er særligt udvalgte produkter, hvor håndværket og passionen kan smages – til hverdagspriser. 

Salling Princip JULESTAFETTEN

Følg med når Salling Princip og fire af Danmarks bedste madprofiler giver dig deres bud på en moderne treretters julemenu – og dagen-derpå-jule-restemad.

 

Se de fire opskrifter her og bliv inspireret til en lækker julemenu med Salling Princip lavet af @MiaEmiliePersson, @Englerod, @FrederikkeWaerens og @JonDanielEdlund til julemad

 

Velbekomme

Salling

Når god kvalitet og skarpe priser går hånd i hånd

Der er tusindvis af valg at tage – hver dag! Men med Bilkas nye serie Salling har vi gjort det lettere og hurtigere for dig at træffe de rigtige valg, når du køber ind. Det er nemlig dit pejlemærke for kvalitet til en skarp pris. Du kan gå på opdagelse i tusindvis af varer f.eks. Salling Øko, som er en ny serie af økologiske varer, Salling Fri, en linje uden parfume og se også alle vores kvalitetsprodukter til hjem og have. Hele serien kommer med Bilkas anbefaling. 

SALLING FRI BUKSEBLE NR. 5

Salling Fri bukseble nr. 5 er kåret som den bedste bukseble i Vores Børn mødregruppetest. Med Salling Fri Junior bukseble fra Bilka får du en ble, der får toppoint på pasform og tryghed.

”Sugeevne: SUCCES! Den holder på både stort og småt, og så bliver den ikke engang særligt tung, selv om den er lastet til bristepunktet. Største bonus er, at den også holder tæt om natten, så vi kan få en tryg nattesøvn uden at skulle bekymre os om at skifte (senge)tøj igen igen.”

Vores Børns nr. 4 test den 23.6.2022

Salling Kakaomælk

Alle har en favorit, og du finder med al sandsynlighed din næste i Bilka. Vores Salling Kakaomælk med en literpris på kun kr. 10,95* har nemlig fået hele 5 tjektegn i Politikens forbrugertest og er dermed testvinder. Kakaomælken har en intens og kompleks smagsprofil, hvor den gode kakaosmag er i fokus. Og som testens billigste variant, tør vi godt sige, at god smag og skarp pris går hånd i hånd. 

*Politiken 23.11.2021

Salling øko

Når økonomi og økologi går hånd i hånd

Salling ØKO er Bilkas eget nye mærke, der byder på et stort udvalg af økologiske varer. Mærket er et pejlemærke til dig, der gerne vil ha’ økologi og økonomi til at gå hånd i hånd – om du er på udkig efter frugt og grønt, kød, olier, frost eller drikkevarer.

Salling NU

Når god smag og nem mad går hånd i hånd

Salling NU er dit pejlemærke for nem mad af god kvalitet, når maden skal hurtigt på bordet. Vi ved, der er meget at se til i en travl hverdag, hvor børnene skal hentes, hunden luftes og formen skal holdes. Derfor præsenterer vi Salling NU. Når go’ smag og nem mad går hånd i hånd. 

Med Salling NU har vi gjort maden klar til dig, og du finder over 50 varianter i serien – lige fra lækre ready-to-eat salater til wok- og risretter mm. 

Salling Fri

Når økonomi og parfumefri går hånd i hånd

Salling Fri er Bilkas egen nye serie af parfumefri produkter. Det er dit pejlemærke for allergivenlighed og god kvalitet, så du slipper for at læse bagsider, når du handler. Vælg mellem hele 120 forskellige produkter indenfor både hårpleje, hudpleje, makeup, rengøring og babyprodukter. Udover at alle produkter er parfumefri, så har de også alle mindst ét af følgende mærker: Svanemærket og ”Astma Allergi Danmarks mærke” Den Blå Krans. 

De bedste bleer til prisen i ny forbrugertest

Salling Fri Bleen nr. 5 har fået en flot 2. plads i Vores Børns mødregruppetest. Pengene værd? ”Ja for pokker! Du får en virkelig god ble til en god pris, og den er så tæt på at nuppe førstepladsen.” Salling Fri Bleen koster nemlig kun kr. 1,20* pr. stk, hvilket må siges at være den bedste pris ud af de bleer, som blev testet. Bleen fik desuden ros for både design, sugeevne og pasform, Og så er de selvfølgelig fri for parfume og unødig kemi. For en god start på livet. 

*Test foretaget af Vores Børn 01/2022

Salling Glutenfri

Er du glutenallergiker – eller vil du gerne skrue ned for dit indtag af gluten? Salling Glutenfri er dit pejlemærke for særligt udvalgte hverdagsvarer såsom pasta, pizza og morgenmadsprodukter uden gluten. Så er det lidt nemmere at føre en glutenfri hverdag -til en pris, hvor alle kan være med. 

Salling Veggie

Salling Veggie er dit pejlemærke for veganske og vegetariske produkter til dig, som ønsker flere plantebaserede alternativer i din hverdag. Salling Veggie er en del af Bilkas store sortiment af plantebaserede varer – som har gjort, at Bilka er kåret til årets plantebaserede supermarked for 4. år i træk. Og så har Bilka ifølge Dansk Vegetarisk Forening haft de bedste priser på kategorien i både 2021 og 2022! 

Salling home

Når god kvalitet og skarpe priser går hånd i hånd

Salling Home er vores helt nye serie af produkter til dit hjem og byder på masser af lækkert design og god kvalitet. Så er du på udkig efter nyt til køkken, bad, soveværelse eller stue, er Salling Home dit pejlemærke for de helt rigtige produkter – til den helt rigtige pris. 

Salling garden

Når god kvalitet og skarpe priser går hånd i hånd

I Bilkas egen serie Salling finder du masser af lækre produkter til de grønne fingre. Trænger terrassen, altanen, haven eller hjemmet til lidt grønt og friskt, er Salling dit pejlemærke for god kvalitet til skarpe priser – om du er på udkig efter krukker, planter eller krydderurter. 

Plastik Ambitioner

Emballage kan være en udfordring for miljøet, hvis det ender i naturen eller ikke er lavet i materialer, som kan genanvendes. Derfor lancerer Salling Group en ny, ambitiøs emballagestrategi og en række plastikprincipper, så mad- og dagligvarer i føtex, Netto og Bilka fremover pakkes ind i emballage, der er designet til cirkulær genanvendelse. 

Det gælder blandt andet vores nye serie Salling, hvor målet er, at mest muligt af emballagen kan genanvendes, og mængden af plastik minimeres. 

Målene for reduktion af plastik i emballager i alle egne mærker i Salling Group inden 2023: 

  • Plastik i emballage skal være reduceret med 30% på egne varemærker i 2023. 
  • 40% af den plastik, vi anvender i emballager, skal være genanvendt plastik i 2023. 
  • Al emballage på egne varemærker skal være designet til fuld genanvendelse i 2023. 

Budget

Budget er en serie af basisvarer. Vi udvikler hele tiden nye produkter til Budget-serien, for tanken er at give dig et alternativ inden for så mange produktkategorier som muligt. Konceptet går på tværs af kategorierne food og nonfood. Kend Budget på den orange emballage, der gør det nemt for dig at spotte de skarpe priser.

VRS - KVALITET MED KARAKTER

VRS giver dig masser af lækkert modetøj, sko og tilbehør til hele familien. Udover god stil indenfor dametøj og herretøj har VRS også en masse at byde på til både børn og unge. VRS er et mærke for alle og til dig, som gerne vil være med på de seneste tendenser uden at betale for meget. Vi synes, det er vigtigt, at alle har mulighed for at finde smart og inspirerende modetøj, som rent faktisk er til at betale. Vi synes også, at økologi skal være for alle, især i børnehøjde. Derfor har VRS et stort udvalg af baby- og børnetøj i økologisk bomuld. Vores undertøj, body’er og T-shirts i økologisk bomuld er altid at finde i butikken til en pris, der er til at betale.