Slagter

Frisk og mørt med garanti

Hos Bilka Slagter finder du Danmarks største
udvalg af kød. Hver dag står vores faglærte slagtere klar til at skære din bøf og marinere din steg præcist, som du vil have den. Vi har respekt for kvaliteten og de gode håndværkstraditioner, og derfor har vi
også friskheds- og mørhedsgaranti.

Bestil kød til hverdag og fest online og hent i Bilka

På Bilkamadudafhuset kan bestille kvalitetskød til de fleste anledninger.

Se udvalget og bestil her.

Mesterhakket

Som navnet siger, så er MesterHakket lækkert hakkekød i den bedste kvalitet. MesterHakket er hakket af Bilka egne slagtere. MesterHakket er altid friskhakket – og det betyder, at kødet hakkes, pakkes og sælges samme dag. Alt vores kød er dansk. 

Ludvig - Garantimørt

Ludvig er oksekød, særligt udvalg af vores egen kvægopkøber - ekstra mørhed med garanti og altid i en klasse helt for sig selv. Ludvig-oksekød kommer i mange forskellige og spændende udskæringer som culotte, cuvette, steaks og mange andre.

Antonius

Godt håndværk & bedre dyreliv. En Antonius gris har bedre dyrevelfærd med krølle på halen, ekstra plads og halm til aktivering. Kødet er modnet og ekstra mørt. Altid 100% dansk. Se det store Antonius opskriftsunivers her

Princip

Princip er lam, vildt, dansk kalv og andre specialiteter – lækre udskæringer i den højeste kvalitet. Når du køber kød fra Princip, får du udsøgt kvalitet, gourmetøjeblikke og delikate smagsoplevelser. Vi har fundet vores kødprodukter i hele verden – lige dér, hvor de trives og passionen og håndværket stråler. For hos Princip har vi fokus på de bedste råvarer, kærlighed og håndværk ned til den sidste kødfiber.

Heritage angus oksekød

Garantimørt og smagfuldt oksekød fra familieejede landbrug med fokus på dyrevelfærd i særklasse. Angus kød i højeste kvalitet.

Bedre dyrevelfærd

Mærket er en mærkningsordning for kød- og mejeriprodukter, der er udviklet til at skabe bedre dyrevelfærd for flere danske landbrugsdyr. Det statslige dyrevelfærdsmærke stiller nemlig krav til dyrevelfærden, der er væsentligt strengere end dansk og europæisk lovgivning.

Dansk grisekød

Grisekød opdrættet uden brug af antibiotika. Grisekødet kommer altid fra danske gårde.