BILKA ANSVARLIGHED

Bilka Ansvarlighed handler om at tage ansvar og bakke op om projekter, der på forskellig vis gør en forskel for verden omkring os. Vi arbejder med børn og unges sundhed og trivsel, med klimadagsordenen og med en generel opbakning og støtte til samfundet via donationer både nationalt og lokalt. Blandt andet donerer vi som en 100% danskejet virksomhed hvert år en del af vores overskud til projekter via Salling Fondene. Bliv klogere på de forskellige initiativer under Bilka Ansvarlighed herunder og på, hvordan du kan være med til at gøre en forskel.

"Som en af Danmarks største detailkæder er det vores pligt i Bilka at udvise ansvarlighed for verden omkring os. Både i det nære og i et større samfundsmæssigt perspektiv. Jeg er stolt af de mange initiativer, vi sætter i gang og støtter – og jeg er endnu mere stolt af, hvor stor opbakningen fra vores kunder er".

 

                                  Mark Nielsen, Direktør, Bilka

SALLING FONDENE DONERER VIA BILKA 2 MILLIONER KR.

I Bilka står børn og unges sundhed og trivsel os meget nært, og derfor har vi indstillet en række lokale projekter landet over til donationer. I 2020 har Salling Fondene sammenlagt doneret 2 mio. kr. til i alt 10 forskellige, lokale projekter, der hver især sætter et aftryk på børn og unges sundhed og trivsel.

 

TIPS TIL AT HANDLE MERE KLIMAVENLIGT

I Bilka vil vi gerne hjælpe alle, der har lyst til at handle mere klimavenligt. Selv med små ændringer i hverdagen kan du og din familie nemlig gøre en forskel for klimaet. Det handler fx om, hvad I kommer i indkøbskurven, hvordan I tilbereder maden derhjemme, og hvordan I kan hjælpe med at reducere madspild. Vi har samlet en række klimatips, der er lige til at gå til, og som hænger på skilte i alle vores hypermarkeder.

 

TAK FORDI DU HANDLER I EN 100% DANSKEJET KÆDE

Bilka er en del af Salling Group, som er 100% danskejet. Når du handler i Bilka, gør du en forskel for hele Danmark, fordi en del af vores overskud går tilbage til danskerne gennem donationer fra Salling Fondene. Pengene går udelukkende til almennyttige og andre gode formål, der giver glæde tilbage til store som små. Siden 2012 har fondene doneret over 1 milliard kr. – og det har du som kunde været med til.

Salling Group har udover Bilka bl.a. også kæderne føtex og Netto og Salling stormagasiner.