BILKA ANSVARLIGHED

Bilka Ansvarlighed handler om at tage ansvar og bakke op om projekter, der på forskellig vis gør en forskel for verden omkring os. Vi arbejder med børn og unges sundhed og trivsel, med klimadagsordenen og med en generel opbakning og støtte til samfundet via donationer både nationalt og lokalt. Blandt andet donerer vi som en 100% danskejet virksomhed hvert år en del af vores overskud til projekter via Salling Fondene. Bliv klogere på de forskellige initiativer under Bilka Ansvarlighed herunder og på, hvordan du kan være med til at gøre en forskel.

Du gør en forskel ved at handle i Bilka

I Bilka donerer vi hvert år en del af vores overskud til en lang række initiativer indenfor børn og unges sundhed og trivsel samt klima og miljø. Vi har også et stort lokalt engagement, og støtter lokale sportsforeninger og andre gode initiativer, der gør en forskel for Bilkas lokalområder rundt omkring i Danmark.

Tak fordi du gør en forskel.

SALLING FONDENE DONERER VIA BILKA 11,6 MILLIONER KR.

I Bilka står børn og unges sundhed og trivsel os meget nært, og derfor har vi indstillet en række lokale projekter landet over til donationer. Vi startede i 2019 og har indtil nu via Salling Fondene støttet knap 54 unikke projekter. Den samlede donation siden 2019 er nu oppe på 11,6 mio. kr.

SAMMEN STØTTER VI LOKALE BØRN OG UNGE INITIATIVER

I hver af Bilkas 18 hypermarkeder kan du støtte lokale tiltag, der gavner børn og unges sundhed og trivsel med din pantdonation. For hver krone du vælger at donere af din pant, fordobler din lokale Bilka beløbet, der går direkte til tiltag i lokalområdet.

"Som en af Danmarks største detailkæder er det vores pligt i Bilka at udvise ansvarlighed for verden omkring os. Både i det nære og i et større samfundsmæssigt perspektiv. Jeg er stolt af de mange initiativer, vi sætter i gang og støtter – og jeg er endnu mere stolt af, hvor stor opbakningen fra vores kunder er".

 

                                  Mark Nielsen, Direktør, Bilka

TAK FORDI DU HANDLER I EN 100% DANSKEJET KÆDE

Bilka er en del af Salling Group, som er 100% danskejet. Når du handler i Bilka, gør du en forskel for hele Danmark, fordi en del af vores overskud går tilbage til danskerne gennem donationer fra Salling Fondene. Pengene går udelukkende til almennyttige og andre gode formål, der giver glæde tilbage til store som små. Siden 2012 har fondene doneret over 1 milliard kr. – og det har du som kunde været med til.

Salling Group har udover Bilka bl.a. også kæderne føtex og Netto og Salling stormagasiner.