BILKA ANSVARLIGHED

Bilka Ansvarlighed handler om at tage ansvar og bakke op om projekter, der på forskellig vis gør en forskel for verden omkring os. Vi arbejder med børn og unges sundhed og trivsel, med klimadagsordenen og med en generel opbakning og støtte til samfundet via donationer både nationalt og lokalt. Blandt andet donerer vi som en 100% danskejet virksomhed hvert år en del af vores overskud til projekter via Salling Fondene. Bliv klogere på de forskellige initiativer under Bilka Ansvarlighed herunder og på, hvordan du kan være med til at gøre en forskel.

Du gør en forskel ved at handle i Bilka

I Bilka donerer vi hvert år en del af vores overskud til en lang række initiativer indenfor børn og unges sundhed og trivsel samt klima og miljø. Vi har også et stort lokalt engagement, og støtter lokale sportsforeninger og andre gode initiativer, der gør en forskel for Bilkas lokalområder rundt omkring i Danmark.

Tak fordi du gør en forskel.

SALLING FONDENE DONERER VIA BILKA 6 MILLIONER KR.

I Bilka står børn og unges sundhed og trivsel os meget nært, og derfor har vi indstillet en række lokale projekter landet over til donationer. Vi startede i 2020 og har indtil nu via Salling Fondene støttet hele 19 unikke projekter, som de seneste to år er blevet realiseret. Igen i år har vi fundet 9 værdige projekter, der hver især kommer til at gøre en stor forskel i lokalområderne igennem unikke oplevelser og muligheder med fokus på sport, sundhed og trivsel blandt børn og unge, og den samlede donation siden 2020 er nu oppe på 6 mio. kr.

SAMMEN STØTTER VI LOKALE BØRN OG UNGE INITIATIVER

I hver af Bilkas 18 hypermarkeder kan du støtte lokale tiltag, der gavner børn og unges sundhed og trivsel med din pantdonation. For hver krone du vælger at donere af din pant, fordobler din lokale Bilka beløbet, der går direkte til tiltag i lokalområdet.

Bilka støtter LøkkefondeN

Bilka har siden 2018 støttet LøkkeFonden med over en halv million årligt, der går til arbejdet med
at få udfordrede, unge drenge i alderen 14-25 år til at opnå en mere struktureret hverdag, en sundere livsstil og et højere fagligt niveau. Det gør de bl.a. ved en dedikeret faglig indsats i deres DrengeAkademi og ved at udfordre drengene på både selvtillid og sammenhold, når de i LøkkeFondens Challenge skal cykle 500 km på 5 dage.

"Som en af Danmarks største detailkæder er det vores pligt i Bilka at udvise ansvarlighed for verden omkring os. Både i det nære og i et større samfundsmæssigt perspektiv. Jeg er stolt af de mange initiativer, vi sætter i gang og støtter – og jeg er endnu mere stolt af, hvor stor opbakningen fra vores kunder er".

 

                                  Mark Nielsen, Direktør, Bilka

TAK FORDI DU HANDLER I EN 100% DANSKEJET KÆDE

Bilka er en del af Salling Group, som er 100% danskejet. Når du handler i Bilka, gør du en forskel for hele Danmark, fordi en del af vores overskud går tilbage til danskerne gennem donationer fra Salling Fondene. Pengene går udelukkende til almennyttige og andre gode formål, der giver glæde tilbage til store som små. Siden 2012 har fondene doneret over 1 milliard kr. – og det har du som kunde været med til.

Salling Group har udover Bilka bl.a. også kæderne føtex og Netto og Salling stormagasiner.