Bilka Renseriservice

Lad Bilka stå for din tøjrens

Spar tid, besvær og penge - lad Bilkas Renseriservice stå for din tøjrens i samarbejde med Byens Rens.
Find din nærmeste Bilka her

 

Priser hos Bilkas Renseriservice

Så nemt er det

Aflevér dit rensetøj i Bilka

1. Du afleverer dit tøj i kundeservice i din lokale Bilka

2. Byens Rens afhenter/bringer rensetøj 2 gange om ugen

3. Byens Rens ordner rensetøjet

Hurtigt, nemt og bæredygtigt

4. Dit tøj bliver leveret til varehuset ved næstkommende hente/bringe dag

5. Byens Rens sender en SMS til dig, når tøjet er klar til afhentning i varehuset

6. Du betaler i varehuset ved afhentning i dit rensetøj

Byens Rens

Kvalitet

Byens Rens er blandt de førende renserier i Europa og tilbyder alle former for rens og vask. Der bliver blandt andet nørdet rigtig meget i, hvordan de perfekte presfolder lægges, hvordan habitjakker behandles, så de fremstår originalt, hvordan man stryger den perfekte skjorte, hvordan man sikrer den perfekte fylde og imprægnering af overtøj, og hvordan man sikrer optimal og skånsom behandling af sarte kjoler.

Byens Rens er blandt andet de eneste i Danmark, der har den samme buksepresse, som tekstilindustrien anvender, når de originalt lægger presfolder i habitbukser. Byens Rens har ligeledes specialister, der udelukkende laver selskabskjoler.

Udover at have Europas mest moderne produktion, hvor der ikke er gået på kompromis med noget, samarbejder Byens Rens også med de bedste renserier og leverandører i verden omkring at perfektionere renserifaget. Målet er at skabe den perfekte kvalitet og dermed bidrage til, at forbrugerne i højere grad genanvender tøj i stedet for at købe nyt.

Alle renserimedarbejdere hos Byens Rens har baggrund som skræddere. Deres håndelag og kærlighed for tøj betyder, at du kan se forskel. Du kan have tillid til, at dit yndlingstøj bliver behandlet på rette vis af folk, der godt kender forskellen på metervarer og kvaliteter.

Miljørigtig rens

Byens Rens er helt i front, når det kommer til at passe på miljøet og din sundhed. Derfor anvendes der kun 100% miljørigtige behandlinger baseret på biologisk nedbrydelige midler, der ikke skader naturen eller din krop.

Renseribranchen anvender stadigvæk giftige rensemetoder med rensevæsker, der skader grundvandet, og som nedbryder hjernevævet og er kræftfremkaldende.

Byens Rens bruger kun miljørigtige rensemetoder uden giftige rensevæsker.

Dry Cleaning

Byens Rens tilbyder rensning, der lever op til standarderne for Dry Cleaning. Der anvendes rensevæsken Sensene, der er en biologisk nedbrydelig rensevæske baseret på modificeret alkohol. For dig som kunde betyder det, at du får en særdeles effektiv rensning. Rensningen er skånsom mod sarte stoffer som uld og silke og fjerner effektivt pletter, holder på farverne, dufter godt, giver blødt stof og er god for din hud. Det betyder også, at hvis dit tøj er mærket med et (P) eller (F) symbol i plejeanvisningen, så er denne rensebehandling i overensstemmelse med producentens anvisninger. Det betyder også, at reklamationsretten på dit tøj bibeholdes.

Wet Cleaning

Byens Rens tilbyder ligeledes den moderne renseproces, der hedder Wet Cleaning. Denne proces er baseret på avancerede vaskemaskiner, der ved lavt vandforbrug, temperaturer og omdrejninger doserer sæber, der effektivt fjerner lugt, vandbaserede pletter som sved, og som giver et blødt og flot resultat. Disse midler er primært baseret på miljømærkningen EU Blomsten, som er din garanti for miljørigtig behandling. Wet Cleaning er den rensebehandling, du skal anvende, hvis plejeanvisningen har et (W) symbol i dit tøj eller dyner.

Almindelig vask

Udover rensning tilbyder Byens Rens også almindelig vask. Det er typisk vasketøj, dyner, topmadrasser, skjorter, duge og sengetøj, som bliver miljørigtigt vasket og tilsat henholdsvis desinficerende midler eller stivelse for at skabe det perfekte resultat. Alle vaskemaskiner hos Byens Rens genanvender overskudsvarmen, der kommer fra damp- og køleanlæg, således at der spares på ressourcerne.

OBS! Vær særlig opmærksom på følgende omkring vask & stryg af skjorter til 14,95:

  • Skjorten bliver vasket ved 40 grader og skal kunne tåle det
  • Skal have knapper hele vejen ned på fronten
  • Skjorten skal være opknappet når den indleveres - både på front, krave og ærmer
  • Gælder ikke lange skjorter, smokingskjorter eller skjorter i viscose, silke eller uld
  • Skjorten bliver ikke pletbehandlet (krave, ærmer eller andre pletter/slidtage)
  • Der isættes vaskbar stregkode i knaphulssiden på indersiden af skjorten for at sikre, at din skjorte ikke forbyttes
  • Ellers er prisen 85kr/stk.

Ønsker du pletbehandling af din skjorte, skal det noteres på ordresedlen ved indlevering, således at den bliver behandlet individuelt. Er der ikke noteret noget, bliver den standardbehandlet til de 14,95kr.

Vil du vide mere?

Læs mere om Byens Rens på www.byensrens.dk