Bager

Brød friskbagt her i dag
Hos Bilka er brødet altid bagt fra bunden af mel dyrket uden brug af stråforkortere, af faglærte bagere i vores egne bagerier.

Kærlighed til det enkelte brød
Godt håndværk kræver fokus på hvert enkelt brød. Vi blander, ælter og hæver vores deje forskelligt, så det fremmer smag, sprødhed og saftighed i det enkelte brød. Nogle brød hæves i brødkurve, og bagningen af de forskellige brød er meget individuel - alt sammen for at sikre, at alle vores brød er i absolut topklasse.

Vores brød fortjener kun det bedste
Alle vores brød er bagt efter egne opskrifter. Vores bagere bruger deres høje faglighed og erfaring til at sammensætte opskrifterne og udvælge de bedste råvarer til det enkelte brød. For eksempel lader vi alle vores brød koldhæve i mindst 12 timer for at fremme smagen og højne brødets kvalitet. Ligeledes er vores rugbrød langtidshævet i mindst 12 timer.

Se hvornår bageren har åbent i dit Bilka hypermarked her

Bestil din kagemand, lagkage og andet bagværk online

Skal du bruge en smuk lagkage eller en festlige kagekone/-mand? Eller ønsker du at kræse for familien med morgenbrød eller lidt sødt til kaffen? På Bilkamadudafhuset kan du bestille både kagemænd/-koner, kager, morgenmenu og meget mere.

Se udvalget her.

Luksuskager

Som noget nyt tilbyder vi salg af luksus kager på Bilka Mad ud af Huset. På hjemmesiden finder du vores lækre luksus jordbærkage,- chokoladekage- og othellolagkage

Se udvalget her

Sammensæt din egen kage

Med vores faglighed kan vi tilbyde dig lige, hvad du vil have. Tal med konditoren om dine ønsker, så sammensætter vi den perfekte kage til dig – både hvad angår bunde, mousser, overtræk og pynt.

Kager til alle anledninger

Tal med vores bager om anledningen, så finder vi den helt rigtige kage – uanset hvad begivenheden er. Bilkas Bager har begivenhedskagen til din begivenhed, hvad enten det er bryllup, konfirmation, jubilæum, studenterfest, barnedåb, begravelse, sølvbryllup, reception kandidatfest mm.