Carl's Jr. Flammegrillede amerikanske burgere

  Historien om Carl's Jr.

  Carl’s Jr. er kendt som svaret på den autentiske amerikanske hamburger. De lækre frisklavede burgere er fremstillet af 100% oksekød og grillet over åben ild for at bevare saft og smag.

  Er du ikke til oksekød skal du prøve de verdensberømte Chicken Tenders, de paneres i restauranten lige inden servering. Der er også den velsmagende Veggie burger på menuen.

  Din mad mad bliver først lavet når du bestiller, derfor er der hos Carl’s Jr. oftere lidt mere ventetid end hos andre fast food kæder, til gengæld er maden frisk og varm.

  Du kan bruge ventetiden på at hente din sodavand, og du kan gå lige så mange gange du har lyst, der er nemlig gratis refill.

  Carl’s Jr er kendt som værende det ultimative mål for burger entusiaster, der har hang til store, enestående og saftige burgere.

  De nu legendariske Carl’s Jr. restauranter blev stiftet af Carl Karcher for næsten 80 år siden i Los Angeles, Californien. Carl’s Jr. fik med tiden vokseværk og i dag findes der mere end 3600 restauranter, fordelt over hele verden. Alle, deler de Carl Karchers vision om at kvalitet, service og innovation er vejen frem mod en enestående burgeroplevelse.

  I Danmark er det Salling Group der har licensen til at åbne Carl’s Jr. restauranterne – se menukort på www.carlsjr.dk.

  I følgende Bilka varehuse (hypermarkeder) findes Carl's Jr.

  Åbningstider og lukkedage følger det enkelte varehus

  Bilka Holstebro
  Bilka Kolding
  Bilka Næstved
  Bilka Odense
  Bilka Randers
  Bilka Skalborg
  Bilka Slagelse
  Bilka Sønderborg
  Bilka Tilst
  Bilka Vejle
  Bilka Viborg
   

  Mere info:

  Find mere information om Carl's Jr. på: carlsjr.dk

  Følg også Carl’s Jr.® på Facebook og Instagram.