Pool-tilbehør

Det er vigtigt, at din pool fungerer optimalt, både i forhold til badeoplevelsen, men også for at du på længere sigt har en 100 % velfungerende pool, som ikke udgør en fare for helbredet. Hos Bilka.dk finder du udelukkende pool-tilbehør af høj kvalitet. Du kan tjekke vores store udvalg lige herunder.

Pool-tilbehør til optimal pool-pleje

Hvad enten du har en nedgravet eller fritstående pool, er det vigtigt at holde den i tiptop orden. Det har afgørende betydning for, at du får et rent og sundt bademiljø, hvor du føler dig godt tilpas og tryg. Regelmæssig vedligeholdelse med det rette tilbehør forebygger bakterier og belægninger, og det er godt for både din sundhed og din pools levetid. Du kan læse meget mere om vedligeholdelse af din pool i vores praktiske guide.

  • Vandet forbliver rent og lækkert og frit for bakterier
  • Du undgår grimme og sundhedsskadelige belægninger
  • Regelmæssig vedligeholdelse forlænger din pools levetid

At investere i pool-tilbehør af høj kvalitet er både godt for din badeoplevelse, vandmiljøet og din pengepung. Herved undgår du nemlig, at der opstår problemer, og det skal naturligvis undgås. Det vil vi gerne hjælpe dig med, og derfor opdaterer og udvider vi løbende med det nyeste pool-tilbehør fra anerkendte brands.

Test vandet i din pool regelmæssigt

Et godt bademiljø afhænger i høj grad af, at du sørger for løbende at vedligeholde af din pool. For altid at have adgang til en ren og hygiejnisk pool skal følgende to punkter testes regelmæssigt:

  • Vandets pHværdi: Test pHværdien i vandet. Den skal ALTID være mellem 7,0 og 7,4. Er den ikke det, skal du med det samme justere værdien, f.eks. med såkaldte pool-teststrips.
  • Vandets klorindhold: Test klorværdien i vandet. Den kan du også teste ved hjælp af strips. Det er vigtigt at der er et tilstrækkeligt indhold af klor i badevandet, da det er det, der desinficerer og holder det rent og hygiejnisk.

Overdækning, pumper, filterpatroner og test-strips er blot noget af alt det, som du finder i vores brede udvalg af pool-tilbehør. Når du har fundet frem til de produkter, som du har brug for, bestiller du dem nemt og hurtigt på Bilka.dk.