Poolstøvsugere

En pool eller et bassin er en dejlig måde at slappe af på, når sommeren bager, men det er vigtigt at holde poolen ren - bl.a. med en poolstøvsuger. Udforsk vores brede udvalg af støvsugere til pools her på siden og køb online i dag.

Hvad skal jeg bruge en poolstøvsuger til?

Når du har en pool, er det vigtigt at holde den ren, så den ikke bliver til en uhygiejnisk vandmasse, der kan gøre dig syg. Derfor bør du investere i en støvsuger til pool – også kaldet en bundsuger til pool. Her er tale om et værktøj, der fjerner skidt og snavs, så der ikke dannes skadelige partikler. 

På Bilka.dk forhandler vi pool bundsugere, som er skabt af høj kvalitet. Du kan opleve modeller, der kører på batteri samt er født med en smart timer. Batteriet skaber et vakuum, som gør det muligt at suge snavset op. Det giver dig en let rengøring, så du snart er klar til at hoppe i vandet igen. 

Poolstøvsugeren fjerner skidt, småsten og sand, og når det er suget op, ender det i en filterbeholder, du kan tømme. Du kan tillige en poolstøvsuger i en robot-variant. Når du skal holde din pool hygiejnisk, har du dog brug for mere end blot en støvsuger til pool. Du bør også overveje:

Bliv klogere på din poolstøvsuger i vores mange pool-guides

Er du nybegynder, har vi udformet nogle guides til hjælp, så du ka’ blive klogere og lettere få glæde af dine nye produkter. Er du i tvivl om hvilken pool, du skal vælge, kan du læse vores guide: Få hjælp til at vælge den rigtige swimmingpool, og er du ikke sikker på, hvordan du foretager den rette rengøring, kan du læse vores guide: Sådan vedligeholder og rengør du pool og svømmebassin.

Bilka.dk har alt det, du har brug for til dit næste vandeventyr, og gå gerne på opdagelse her på hjemmesiden, hvor du kan bestille direkte. Vi glæder os til at handle med dig.