Filtre til pools

Vil du have en indbydende pool, så du har altid har mulighed for at tage en forfriskende dukkert? Du kan holde din pool ren og flot med et poolfilter, som renser og filtrerer snavs i vandet. På Bilka.dk kan du finde diverse varianter af filtre til din pool, så du kan vælge den løsning, som passer dig bedst.  

Find filtre til din pool, så den altid er ren og indbydende 

Hvis du har en pool, så ønsker du sikkert også at holde den ren. En pool fyldt med grønne alger er nemlig ikke særlig indbydende eller flot at se på. På Bilka.dk kan du finde filtre til din pool, så du sikrer, at vandet er lækkert. På den måde er poolen altid klar, hvis du skulle få lyst til en dukkert.  

Der findes forskellige filtre til pools: sandfiltre, DE og patronfiltre. Filtrene holder vandet i cirkulation og har den samme opgave, nemlig at rense vandet, som kommer fra poolens pumpe. Når vandet er filtreret, løber det tilbage og ud i poolen. 

 

Poolfiltre og andre rengøringsprodukter til din pool 

Udover filtre til din pool, så tilbyder vi også gode rengøringsprodukter som blandt andet kan fjerne kalkaflejringer, rustpletter samt belægninger på poolbunden. En gang imellem skal poolen nemlig rengøres i bund, og her kan vi hjælpe dig med at få de helt rigtige produkter, som effektivt fjerner snavs. 

Derudover finder du forskellige vandplejemidler, som for eksempel kan justere vandets pH-værdi, så det hverken er for basisk eller for syreholdigt. Vi har også kalktabletter, som ligeledes hjælper med at vedligeholde poolvandet, så det er rent og klart.  

 

Udskyd ikke rengøringen af din pool 

Det er vigtigt, at du holder øje med din pools pH-værdi en gang om måneden, og det er en god ide, hvis du ikke udskyder rengøringen længere end højst nødvendigt. Så gør du nemlig dig selv en bjørnetjeneste. Hvis du giver algerne lov til at gro og blomstre, så kan det til sidst blive en uoverskuelige omgang at rengøre din pool.  

Hvis du ønsker at returnere dit køb, så tilbyder Bilka.dk altid fri returret, så længe varen er uåbnet. Du kan sende din vare til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores personale kan hjælpe dig.