Klor til pools

Der er intet så skønt som at tage en kølig dukkert i poolen, når vejret er varmt, og solen bager. Men det er vigtigt, at du ikke glemmer hygiejnen. Med Bilka.dk’s udvalg af klor til pools kan du nemt undgå, at bakterier samler sig langs poolens bund og kanter. 

Flydende klor eller klortabletter? 

Det er skønt at eje en pool, og du kan både bruge den til afslapning, træning eller leg med familien. Hvis du hopper i din pool ofte, bør du dog huske at rengøre den regelmæssigt, så du holder den fri for snavs, insekter, bakterier og alger. Ellers kan du risikere at blive syg. 

Selve rengøringen er ikke en besværlig proces – du skal bare sørge for at tilføre vandet de rigtige kemikalier. Især klor er meget effektivt til at rense vandet, da det har en desinficerende virkning. Læs med fordel også vores guide: Sådan vedligeholder og rengør du pool og svømmebassin.

Du ka’ både købe klor i flydende form eller som klortabletter. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af klor til pools. Gå på opdagelse, og find vores billig klor til din pool. Er du på udkig efter en helt ny pool, så guider vi dig også til at vælge den rigtige swimmingpool. 

Sådan vedligeholder du din pool med klor 

Uanset om du anvender flydende klor eller klortabletter, skal du opløse kemikaliet i vandet i doser. Kloren har en rensende virkning, der holder i rigtig lang tid. Som en ekstra bonus er klor også medvirkende til at fjerne belægninger på poolens bund og sider. 

På Bilka.dk kan du desuden finde et udvalg af øvrige midler, som kan hjælpe med at holde din pool ren og hygiejnisk. Prøv gerne vores: 

  • Kemikalier til justering af vandets pH-værdi 
  • Poolsalt, som kan omdanne sig til klor 
  • Flockingsmiddel, som fjerner urenheder og holder badevandet klart 
  • Pool Cleaner til fjernelse af kalkaflejringer 

 

Uanset hvad du mangler, så er Bilka.dk dit hypermarked, og vi har alt, du skal bruge. Lad dig inspirere af vores udvalg – så kan du være sikker på, at din pool har de mest optimale badeforhold for dig og din familie.