Pumper til pools

Er der noget skønnere end at synke ned i det bløde vand i poolen ude i haven? Og nyde vægtløsheden og den klukkende lyd af småbølge-skvulp? En pool giver mange timers sjov og afslapning, men den skal også holdes ren. Derfor har du brug for en pumpe til poolen. 

Hvorfor har jeg brug for en poolpumpe? 

Med en pumpe til badebassin eller pool sikrer du, at vandet hele tiden er rent og frit for skadelige partikler. Hvis vandet blot står stille uden at blive behandlet, vil det blive beskidt og uhygiejnisk at bade i, og i værste tilfælde vil du blive syg. Men med vores pumper til pool slipper du for bekymringerne og kan trygt lade dit barn – eller dig selv – nyde vandet. 

Når du anskaffer dig en pool eller et bassin, er der flere ting, du skal holde styr på for at opretholde et sikkert og sundt bademiljø. Poolpumper er et af elementerne, men du bør også huske blandt andet: 

  • Klor 
  • Termometer 
  • Kemikaliedispenser 
  • Algeforebyggelse 
  • pH-værdi-værktøj 
  • Salt 
  • Varmepumpe 
  • Poolstøvsuger 

 

Ovenstående er blot nogle af de elementer, du bør overveje, når det gælder rensning og vedligeholdelse af miljøet i bassinet eller poolen. Hvis du er nybegynder, kan du med fordel tage et kig på to af vores guides: Få hjælp til at vælge den rigtige swimmingpool i forbindelse med valg af pool/bassin og Sådan vedligeholder og rengør du pool og svømmebassin, der har fokus på rengøring. 

 

Få din poolpumpe på Bilka.dk - dit hypermarked 

Du kan få alt det, du har brug for til poolarbejdet på Bilka.dk. Vi er dit hypermarked, som er leveringsdygtige i alt til hverdag, fest og midt imellem. Som hypermarked er vi en mellemting mellem et supermarked og stormagasin, og derfor kan du finde mange produkter og varetyper, du normalt ikke vil finde der, hvor du køber ind. 

Bilka.dk har et stort fokus på vandleg og pools til de skønne sommerdage, og derfor kan du roligt sætte dig til rette foran computeren og finde familiens næste vandeventyr. Husk, at vi har ubegrænset returret. Vi glæder os til at handle med dig.