Covers til pools

Med et praktisk pool cover kan du sørge for overdækning til din pool. Det giver dig mulighed for, at unødvendigt mange blade og snavs havner i vandet. Blandt andet kan det være smart om natten og i de måneder, hvor du ikke bruger din pool. Se udvalget af covers til pool her. 

Opdag fordelene ved et pool cover 

Våde blade og insekter kan være til gene, når du svømmer rundt i din pool. Samtidig kan det også være med til at give et dårligt miljø i vandet. Et pool cover hjælper dig med at sørge for, at du undgår mest muligt skidt i din pool. Dermed kan du opnå en bedre vandkvalitet, så du kan glædes over sundere badeforhold. 

Samtidig kan overdækning til din pool beskytte mod sollys. Selvom det er rart at svømme rundt og nyde solens stråler, så er det nemlig ikke godt i stillestående vand. Når solen trænger ned i vandet, kan det give grobund for algevækst og andre belægninger. Derfor kan du blandt andet få glæde af et cover til pool fra Bilka.dk. Vi tilbyder nemlig overdækninger, der holder sollys på afstand. 

Det kan dog sjældent helt undgås, at din pool bliver lidt beskidt. Derfor er det vigtigt at huske at rense din pool løbende, så du fortsat kan nyde at svømme rundt uden bekymringer. Her kan du eksempelvis nyde fordelene ved en smart støvsuger til pool. På Bilka.dk tilbyder vi ubegrænset returret, så du roligt kan lade dig friste af vores udvalg. 

 

Få det meste ud af din pool 

Det er ikke uvæsentligt, at du finder det rette tilbehør til din pool. Det sørger ikke kun for en god badeoplevelse samt et sundere bademiljø. Med det rette tilbehør kan du sørge for god pleje til din pool. Dermed kan du også opleve, at din pool holder sig flot og i god stand. 

For at sikre at miljøet i vandet er optimalt, bør du løbende teste vandet. Her bør du holde øje med, at pH-værdien er mellem 7,0 og 7,4. Det kan du tjekke med pool-strips.  

Desuden bør du også teste vandets klorindhold. Det kan du også finde praktiske strips, der kan hjælpe dig med. Mængden er klor er væsentlig, da klor er med til at desinficerer vandet, så det forbliver rent og hygiejnisk.