Pool tilbehør

Det er vigtigt, at din pool fungerer optimalt, både i forhold til badeoplevelsen, men også for at du på længere sigt har en 100% velfungerende pool, som ikke udgør en fare for helbredet. På Bilka.dk finder du tilbehør til pool af høj kvalitet, og du kan tjekke vores store udvalg lige herunder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til pool tilbehør

 

Pool tilbehør sikrer optimal pool pleje

Hvad enten du har en nedgravet eller fritstående pool, er det vigtigt at holde den i tiptop orden. Det har afgørende betydning for, at du får et rent og sundt bademiljø, hvor du føler dig godt tilpas og tryg.

Regelmæssig vedligeholdelse med det rette tilbehør forebygger bakterier og belægninger, og det er godt for både din sundhed og din pools levetid. Vedligeholdelse og rengøring giver dig bl.a. følgende fordele:

  • Vandet forbliver rent og lækkert og frit for bakterier.
  • Du undgår grimme og sundhedsskadelige belægninger.
  • Regelmæssig vedligeholdelse forlænger din pools levetid.

Sådan vedligeholder og rengør du pool og svømmebassin

Det er vigtigt at passe godt på din pool, så du kan forlænge dens levetid og nyde at bade i den. Det er bl.a. vigtigt, at du renser den ofte, så den ikke bliver beskidt og uhygiejnisk. I denne guide kan du læse meget mere om, hvordan du kan rengøre og vedligeholde din pool.

Tilbehør til poolen skaber optimalt bademiljø

At investere i pool tilbehør af høj kvalitet er både godt for din badeoplevelse, vandmiljøet og din pengepung. Herved kan du nemlig undgå, at der opstår problemer, og det skal naturligvis undgås. Derfor er det en god idé at investere i tilbehør til poolen.

Vi vil gerne hjælpe dig med at få et optimalt bademiljø. Derfor opdaterer og udvider vi løbende med pool tilbehør fra anerkendte brands. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan nyde din badetur i poolen eller i badebassinet. I vores udvalg af pool tilbehør finder du bl.a.:

 

 

 

Test vandet i din pool regelmæssigt

Et godt bademiljø afhænger i høj grad af, at du sørger for løbende at vedligeholde og rengøre din pool. For altid at have adgang til en ren og hygiejnisk pool, skal følgende to punkter testes regelmæssigt:

  1. Vandets pH-værdi: Test pH-værdien i vandet. Den skal ALTID være mellem 7,0 og 7,4. Er den ikke det, skal du med det samme justere værdien, f.eks. med såkaldte pool-teststrips.
  2. Vandets klorindhold: Test klorværdien i vandet. Den kan du også teste ved hjælp af strips. Det er vigtigt, at der er et tilstrækkeligt indhold af klor i badevandet, da det desinficerer og holder vandet rent og hygiejnisk.


 

Find pool tilbehør på Bilka.dk

Det er aldrig en dårlig idé at investere i tilbehør til poolen, så poolen kan vedligeholdes og rengøres jævnligt. Det er nemlig ikke særligt behageligt eller lækkert at svømme rundt i en beskidt pool.

Når du har fundet frem til de produkter, som du har brug for, bestiller du dem nemt og hurtigt på Bilka.dk.