Kroge, svirvler og lodder

Det er ofte de små detaljer, der bidrager til, at du får fisken på land - og her er en svirvel ikke ubetydelig. Det er nemlig bindeleddet mellem din line og endegrej. Derfor er den uundværlig, når du skal på fisketur. Køb svirvler på Bilka.dk i dag.

Svirvel - få udstyret i orden på din fisketur

En svirvel kan virke som en ubetydelig og lille detalje, som du ikke tænker nærmere over. Men det er faktisk en af de nemmeste måder for dig at skifte dit endegrej på. Det bruges for enden af linen på fiskestangen, så den fungerer som leddet mellem endegrej og linen. Dermed kan du let skifte grej med en svirvel med hægte.

Derfor er svirvler en vigtig del på fiskestangen, når du tager ud for at fiske. Selvom det er småt tilbehør til fiskeri, er det stadig populært at anvende, fordi det giver mulighed for, at du afprøve forskellige typer af grej, når du fisker. Da selv den mindste detalje kan påvirke, om du får fangst eller ej, er det vigtigt, at du har udstyret i orden på din fisketur - og det står vi altid klar til at hjælpe med på Bilka.dk.

Hvilke funktioner har svirvler?

Udover, at en svirvel giver mulighed for at skifte endegrej, bidrager det også til at fiskesnøren ikke bliver snoet, når du fikser. En svirvel består af to såkaldte “øjer”, hvor den har et drejbart leje mellem de to øjer. Det betyder, at hvis linen begynder at sno sig, når du fisker, vil den ene halvdel af svirvlen dreje rundt.

Det hjælper derfor til, at du ikke skal bruge tid på at sno linen ud igen, som kan tage frygtelig lang tid. Derfor er det også vigtigt, at du køber svirvler i god kvalitet. Og vi sørger selvfølgelig for den gode kvalitet til en skarp pris på Bilka.dk.

Vi er nemlig vilde med fiskeri og alt, hvad det byder på. Derfor finder du et stort univers af spændende fiskeudstyr og tilbehør dertil, som du let bliver fristet af. Udvælg dine favoritter her på siden, og bestil nemt og sikkert på Bilka.dk i dag.