Flåd

At fiske med flåd er en effektiv måde at fiske på med naturlig agn i en bestemt dybde eller som kastevægt til fiskeri med flue. Udforsk de forskellige muligheder her på siden, og bestil flåd og tilbehør til fiskeri til dit næste fiskeeventyr i dag.

Hvordan fungerer en flåd?

Hvis du har fisket meget i din barndom, kan du måske godt huske, hvordan den lille prop lå og bevægede sig i overfladen af vandet. Og når du troede, at der aldrig ville komme fangst - bum, så røg den under vandet, og der var fangst på krogen. Så skulle du stille og roligt trække fangsten i land.

Flåd fiskeri er en afslappende form for fiskeri, hvor du blot skal vente på, at fangsten kommer til dig. Den bruges til at placere maddingen i den ønsket dybde og indikerer, hvornår fisken har taget maddingen og bidt på krogen.

 

Hvilket flåd skal du vælge?

Der findes forskellige typer af flåd, som afhænger af, hvad du skal bruge dem til. Vælg blandt andet mellem følgende:

  • Flamingoflåd
  • Penneflåd
  • Bombardaflåd og bobleflåd

 

Flåddet, som du sikkert kender til, er den klassiske rød-hvide flamingoflåd. Den egner sig godt til begynderen eller børn, hvor der skal fisket med naturlig agn i små søer, åer eller put and take. En penneflåd, også kaldet stick floats, er gode til både medefiskeri efter fredfisk såsom skallere og brasen. Dog er den også effektiv til fiskeri efter forsigtige ørreder i put and take søen.

En bombardaflåd og bobleflåd er beregnet som kastevægt til fiskeri med fluer efter for eksempel kystens ørreder og regnbueørreder i put and take søen. Der er altså rig mulighed for at finde den flåd, som passer til din foretrukne type af fiskeri.

 

Find flåd til fiskeri på Bilka.dk i dag

På Bilka.dk har vi, hvad du skal bruge, når du skal afsted på fiskeeventyr. Hvad end du er på udkig efter en ny fiskestang, fisketøj eller måske bare smart tilbehør, kan du nemt finde, hvad du søger. Udforsk de mange muligheder her på siden, og køb flåd til fiskeri i dag.