Fiskeblink

Blink er det mest almindelige kunstagn til fiskeri efter rovfisk. Fra kystens sølvblanke havørreder til søens sortstribede aborrer. Som regel bruges blink til fiskeri på kysten, mens det er spinnere der bruges til fiskeri i åen, søen eller til put and take. Det er en fordel at købe et sortiment, hvor man får flere forskellige blink, så man kan skifte kunstagn indtil man har fundet den agn fiskene vil hugge på.

Vælg det rette fiskeblink til din passion

På Bilka.dk finder du over 200 blink samt masser af fiskeudstyr at vælge mellem, som du kan tage med på din fisketur. Du kan med fordel købe flere forskellige blink, så du kan finde den agn, som fiskene vil hugge på. I vores sortiment finder du blandt andet:

  • Bulldog
  • Fidusen
  • Præsten
  • Skruen
  • Sømmet
  • Gotlandspilen
     

Lær mere om de forskellige blink

Bulldog har et unik og kompakt design. Det giver utrolig lange kast, og det er den ideelle agn, når fiskene går dybt. Med dens velkendte vuggende gang tiltrækker den de sultne put and take ørreder.

Fidusen er et uhyre effektivt microblink, som ørrederne simpelthen ikke kan stå for. Det lille blink vejer kun 2,8 gram. Det skal enten fiskes med som et almindeligt blink på en tynd fletline eller ved at montere det efter et bombardaflåd og kastet længere ud. Fidusens form og gang i vandet gør den til et sikkert hit blandt ørrederne.

Præsten er designet og udviklet af nogle af de bedste fiskere og har gennem de sidste 25 år mange tusinde store regnbueørreder på samvittigheden. Hemmeligheden er dens unikke gang i vandet og evne til at blive fisket langsomt, så fiskene ikke kan undgå at se den og bide på.

Skruen har i mange år været et af de mest velfangende blink til havørred og andre fisk på de danske kyster og havne, hvor fiskene ikke kan modstå dens fristelser. Sømmet er en klassiker, når det kommer til havørredfiskeri.

Den sidste er Gotlandspilen, som har et unikt design, der sikrer ekstra lange kast. Den er ideel til lavvandede områder, hvor den bevæger sig med lokkende udslag, som er fristende for havets rovfisk.

Bestil blink til fiskeri nemt og hurtigt på Bilka.dk, og bliv klar til din næste fisketur i dag.