Forfang

Hvis du er vild med at fiske, kræver det også det rette udstyr - og det finder du på Bilka.dk. Udforsk det store udvalg af smarte forfang, som bidrager til at få flere fisk på krogen. Her kan du let variere dit fiskeri alt efter, hvad du fisker efter.

Hvad er et forfang?

Hvis du ikke kender til et forfang, kan du lære meget mere her. Et forfang er den yderste del af linen på din fiskestang. Forfanget har derfor direkte kontakt til fisken. Det betyder, at forfang er et vigtigt element i dit fiskeri. Fordi forfanget er den del af linen, som bliver udsat for mest pres, så du skal hive fisken i land, skal den også kunne klare presset. Derudover skal den være tiltrækkende over for fisken, så den bider på.

 

Vælg det rigtige forfang til din type af fiskeri

En af de klare fordele ved et forfang er, at den gør det let at variere sit fiskeri, når der fiskes efter torsk, fladfisk, makrel og sild. De enkelte forfang er nemlig lavet specielt til forskellige typer af fiskeri. Det betyder, at du kan afmontere og påsætte de forskellige forfang og fiske efter præcis, hvad du ønsker. Vælg blandt andet:

  • Fladfiskeforfang
  • Sildeforfang
  • Pighvar forfang

 

Det er vigtig, at du finder den rette type af forfang til den type fiskeri, som du foretrækker. Det bidrager til, at du opnår den optimale præsentation og kan kæmpe kampen med at få fisken på land. Her på siden finder du to former for forfang:

  • Nylonforfang
  • Polyforfang

 

De er begge egnet til at fiske ved kysten. Du skal vælge et nylonforfang, hvis du foretrækker at fiske let og højt i vandet. Vil du derimod fiske længere ned i vandet, hvor der måske også kan være bølger, skal du gå med et polyforfang. Find det rette endegrej og forfang på Bilka.dk.

 

Bestil forfang og fiskegrej på Bilka.dk

På Bilka.dk kan du dykke ned i vores spændende univers, hvor du kan finde fiskegrej til din passion. Find dine favoritter her på siden, og bestil derefter nemt og hurtigt i dag.